• 020 754 2350

Rakkaus on suurin

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Vikström John
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Minerva
Saatavuus Saatavana
Formaatti sid. 55 s.

Rakkaus on suurin

Isotekstinen ja kuvitettu, lahjakirjaksi sopiva Rakkaus on suurin osoittaa, miksi rakkaus on keskeinen osa niin kristillistä uskoa kuin yksittäisen ihmisen elämää.
  • Osta 20 hintaan 14,50 € /kpl ja säästä 10%
  • Osta 100 hintaan 12,90 € /kpl ja säästä 20%
TAI
16,10 €

OVH: 19.90 €

Tuotenumero: 9789523122109

Saatavuus: Varastossa


Apostoli Paavalin ensimmäinen korinttilaiskirje sisältää yhden maailmankirjallisuuden kirkkaimmista helmistä, rakkauden ylistyslauluna tunnetun hymnin. Arkkipiispa emeritus John Vikström osoittaa kirjassaan Rakkaus on suurin, miksi rakkaus on keskeinen osa niin kristillistä uskoa kuin yksittäisen ihmisen elämää.

Arkkipiispa vertaa Paavalin tapaa kuvata rakkautta kuvanveistäjän työhön: kun kivipaadesta irrote-taan tarpeettomat osat, paljastuu vähitellen paaden sisällä piilossa ollut taideteos. Samalla tavoin apostoli listaa, mitä kaikkea rakkaus ei ole. Pala palata tarpeeton pannaan syrjään ja olennainen alkaa paljastua.

Rakkauden ylistyslaulu on myös kriittinen kannanotto ihmisen oman edun tavoittelua korostavassa ajassamme. Todellinen rakkaus on jotain, mikä saa monet ihmisen itselleen tavoittelemat asiat näyttämään toisarvoisilta. Sillä lopulta rakkaus on palanen taivasten valtakuntaa maan päällä.

Rakkaus on suurin -kirja on isotekstinen ja sopii erinomaisesti lahjakirjaksi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä