Raamatun juhlakalenteri ja Johanneksen Ilmestys

29,90 €
Tilattavissa
SKU
9789528069492

Raamatun juhlakalenteri ja Johanneksen Ilmestys antaa tuoretta näkökantaa Raamatun vaikeaselkoiseen kirjaan.

Raamatun juhlakalenteri ja Johanneksen ilmestys on selitysteos, joka rakentuu kolmesta osasta: johdanto-osasta, sisällön selityksestä ja erityiskysymyksistä.

Johdanto-osassa tarjotaan tulkinta-avaimia Ilmestyskirjan ymmärtämiseen. Kirjoittajaa, ajoitusta, vastaanottajia ja kirjallisuuden lajia koskeviin kysymyksiin vastaaminen auttaa sijoittamaan tekstin sen historialliseen kontekstiin.

Selitysosassa tarkastellaan Ilmestyskirjan sisältöä luku luvulta (1-22) ja jae jakeelta (405). Sisältöä ei käsitellä kronologisessa järjestyksessä ensimmäisestä jakeesta viimeiseen, vaan sitä tarkastellaan kiastisen toistorakenteen pohjalta.

Erityiskysymyksissä paneudutaan teemoihin, jotka vaativat perusteellisemman käsittelyn. Mukaan on valittu seitsemän sielunhoidollista teemaa, mikä sopii erinomaisesti Ilmestyskirjan luonteeseen.

Kirjoittajista Pentti Rantanen on Vapaakirkon pastori, joka tehnyt pitkän työuran Suomen teologisessa opistossa opettajana ja Hangon kaupungissa aikuisopettajana. Olli Kariniemi on toiminut eri kristillisten ja valtakunnallisten järjestöjen palveluksessa mm. tiedottajana ja toimittajana ja kirjoittanut useita tietoteoksia.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Olli Kariniemi, Pentti Rantanen
Formaatti Sid. 256s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Books on Demand
Copyright 2019