Pyhä vaeltaja

22,50 € OVH: 25,00 €
Varastossa
SKU
9789522527639

Pyhä vaeltaja - Askelia Camino de Santiagolla

Waltteri Haapalan valokuvakuvitettu matkakertomus pyhiinvaelluksesta Espanjassa.

Toukokuussa 2023 Waltteri Haapala irrottautui arjen oravanpyörästä ja toteutti pitkäaikaisen unelmansa 800 kilometrin pyhiinvaelluksesta Santiago de Compostelaan. Miten matkaan piti valmistautua, mitä reitillä tuli vastaan - ja ennen kaikkea - mitä tapahtui, kun uskalsi jättää kiireen taakseen? Kirja tarjoaa mielenkiintoisen matkakertomuksen kauas ja samalla lähelle: omaan sisimpään.

Pyhä vaeltaja - Askelia Camino de Santiagolla.

Waltteri Haapalan valokuvakuvitettu matkakertomus pyhiinvaelluksesta Espanjassa.

Toukokuussa 2023 helluntaipastori Waltteri Haapala irrottautui arjen oravanpyörästä ja toteutti pitkäaikaisen unelmansa 800 kilometrin pyhiinvaelluksesta Santiago de Compostelassa. Miten matkaan piti valmistautua, mitä reitillä tuli vastaan - ja ennen kaikkea - mitä tapahtui, kun uskalsi jättää kiireen taakseen? Kirja tarjoaa mielenkiintoisen matkakertomuksen kauas ja samalla lähelle: omaan sisimpään.

Kilometrien aikana Haapala löysi jälleen yhteyden itseensä ja tunteisiinsa. Hiljaisuudessa ja yksinäisyydessä hän sai matkata niin uskon syvyyksiin kuin elämän perusasioihinkin. Perillepääsyn jälkeen alkoi kenties kaikkein tärkein matka: pyhiinvaellus kotiin.

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Waltteri Haapala
Formaatti nid. 214 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Aikamedia
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019