Positiivinen pedagogiikka ja nuorten hyvinvointi

35,10 € OVH: 39,00 €
Varastossa
SKU
9789524518963
Positiivisen pedagogiikan avulla tuetaan nuorten osaamista ja itseluottamusta sekä vahvistetaan empatian ja myötätunnon taitoja.

Positiivinen pedagogiikka pyrkii tuomaan jokaisen oppilaan parhaat puolet esille. Kun tämän positiivisten odotusten voiman yhdistää innostaviin oppimistehtäviin ja kunkin vahvuudet huomioivaan työskentelyyn, kannustaa se oppilaita yrittämään parhaansa.

Positiivinen pedagogiikka ja nuorten hyvinvointi -teoksessa esitellään viisi vahvuuden polkua, jotka paitsi parantavat nuorten hyvinvointia myös edistävät heidän oppimistaan. Kuhunkin polkuun liittyy runsaasti käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla nuoret voivat vahvistaa osaamistaan, lujittaa ihmissuhteitaan, hyödyntää luonteenvahvuuksiaan, edistää itseluottamustaan sekä kasvattaa myötätunnon ja empatian taitojaan.

Kirjassa keskitytään ensisijaisesti yläkoulun ja toisen asteen opiskeluun, mutta käsiteltävät sisällöt tarjoavat erinomaista tukea myös vanhemmille sekä kaikille nuorten parissa toimiville aikuisille. Positiivinen pedagogiikka antaa tutkitusti toimivia eväitä nuorten tukemiseen!

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Eliisa Leskisenoja, Erja Sandberg
Formaatti Nid. 200 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 PS-Kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019