Polkuja rauhoittumiseen - läsnäolotaitoja lapsille ja nuorille

30,00 € OVH: 35,00 €
Varastossa
SKU
9789522889539

Harjoituksia lasten ja nuorten tunnetiloihin.

Oman läsnäolon tiedostamisen ja rauhoittumisen taidot ovat tarpeen lukuisien ärsykkeiden täyttämässä maailmassa. Polkuja rauhoittumiseen -kirja sisältää yli 60 harjoitusta, joiden avulla lapsi tai nuori voi oppia vaikuttamaan tunnetilaansa. Harjoitukset auttavat löytämään taitoja pysähtyä omien tuntemusten ja tarpeiden äärelle.

Harjoituksissa hyödynnetään erilaisia tapoja keskittyä läsnäoloon: katsomista, ääntä, kosketusta, liikettä, hengitystä ja mielikuvia. Läsnäolotaitojen harjoitteleminen on sekä omasta hyvinvoinnista huolehtimista että muiden huomioimista. Kyse ei ole pelkästä taidosta rauhoittua ja tasoittaa pulssia vaan paljon suuremmasta: elämänilosta, itsensä hyväksymisestä, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimisesta, ihmisyydestä.

Harjoitukset on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille, yksilöinä ja ryhmissä. Kasvattajat, opettajat, ohjaajat saavat Polkuja rauhoittumiseen -kirjasta lisäksi runsaasti työvälineitä rauhoittaa ryhmä kuin ryhmä.

Kaisa Aitlahti on tuusulalainen pappi, kouluttaja ja kasvatuksen ammattilainen. Hän on osallistunut useisiin kirjaprojekteihin, kuten Lattiakuvat katsomuskasvatuksessa ja opetuksessa (2017). Satu Reinikainen on nokialainen kouluttaja, lastenkirjailija, nuorisotyönohjaaja ja lapsityönohjaaja. Aikaisemmin häneltä on ilmestynyt mm. kirjat Ihme pääsiäinen (2012), Ihme joulu (2013) ja Ihme elämä (2016).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kaisa Aitlahti, Satu Reinikainen
Formaatti Sid. 140 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Lasten Keskus
Copyright 2019