Poika joka ei osannut puhua

15,30 € OVH: 17,00 €
Varastossa
SKU
9789523741102

Iikka ei osaa puhua kuten muut lapset. Onneksi Iikalla on mummi, joka kertoo, että pojalla on supervoima; hän osaa puhua käsillään!

Iikka on pieni poika, joka ei osaa puhua kuten muut lapset. Päiväkodissa kaverit nauravat Iikalle ja jättävät Iikan leikkien ulkopuolelle. Onneksi Iikalla on mummi, joka saa Iikan ymmärtämään, että Iikalla on oma supervoima, vähän kuin supersankareilla; hän osaa puhua käsillään!

Tämän tosipohjaisen, kehityksellisestä kielihäiriöstä kertovan kirjan kuvat ja teksti kertovat lapsilukijoille ymmärrettävästi ja helppotajuisesti siitä, miltä toisesta lapsesta tuntuu, kun hän ei osaa ilmaista itseään sanallisesti, kun hänelle nauretaan hänen yrittäessään puhua, tai kun muut eivät ota häntä mukaan leikkeihin. Samalla kirja antaa lapsille tietoa ja ymmärrystä siitä, mistä puhumattomuus tai epäselvä puhe johtuvat. Kirja vie lämmöllä ja sydäntä koskettavasti lukijansa sisälle pienen erityislapsen todellisiin kokemuksiin.

Pia Rendic on pappi, terapeutti, kasvatustieteilijä ja väitöskirjatutkija. Hän on kirjoittanut useita aikuisille suunnattuja tietokirjoja.

Regia Rendic opiskelee kieltenopettajaksi, ja innostuu voidessaan kuvittaa inspiroivia tarinoita.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Pia Rendic, Regia Rendic
Formaatti Sid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Päivä Osakeyhtiö
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Tyttö ja naakkapuu
    Tyttö ja naakkapuu
    12,90 € OVH: 19,90 €
  2. Pöydässä ei törttöillä, tiikerit!
    Pöydässä ei törttöillä, tiikerit!
    Tarjoushinta 18,50 € Norm. hinta 21,50 €
Copyright 2019