Pipunan vessarauha

22,30 € OVH: 24,80 €
Varastossa
SKU
9789523545687

Pipunan vessarauha on kuvakirja siisteys- ja vessakasvatuksesta, kehosta, yksityisyydestä sekä pissa ja kakka -huumorista. Kirjan tavoitteena on lisätä hyväksyvää asennetta luonnolliseen aiheeseen. Lasten on hyvä tottua puhumaan kehosta asiallisesti, ilman kehoon tai sen toimintoihin liittyvää noloutta.

Ilmestyy maaliskuussa 2022.

Pipunan ja ystävien metsäretkellä nautitaan eväitä, rakennetaan maja ja käydään tietenkin myös puskapissalla. Ei ole mikään yllätys, että lapsia kiinnostavat pissakaaren pituus ja kaikenlaiset kehoon ja sen toimintaan liittyvät asiat. Retkellä tutustutaan niin papanoihin kuin pökäleisiinkin, eikä kommelluksista selvitä ilman huumoria ja ripausta seikkailua.

Pipunan vessarauha on kuvakirja siisteys- ja vessakasvatuksesta, kehosta, yksityisyydestä sekä tietysti pissa ja kakka -huumorista. Nämä aiheet ovat esillä päivittäin leikki-ikäisten kanssa varhaiskasvatuksessa ja kotona. Kirjan tavoitteena on lisätä hyväksyvää asennetta luonnolliseen aiheeseen. Lasten on hyvä tottua puhumaan kehosta asiallisesti, ilman kehoon tai sen toimintoihin liittyvää noloutta. Kirja sisältää tieto-osion kasvattajille.

Raisa Cacciatore on lastenpsykiatri, nuorisolääkäri, kouluttaja, oppi- ja tietokirjailija ja EMDR-terapeutti. Hän toimii Väestöliiton asiantuntijalääkärinä. Hän on saanut mm. Suomen kulttuurirahaston (2011), Suomen Tietokirjailijoiden (2016) ja Valtion Tiedonjulkistamisen (2017) elämäntyöpalkinnot.

Susanne Ingman-Friberg on kätilö, tutkija ja ratsastusterapeutti. Hän on toiminut seksuaaliterveyden edistämistyössä nuorisopoliklinikoilla, luennoinut seksuaalikasvatuksesta sekä työskennellyt Väestöliitossa tutkijana ja projektikoordinaattorina.

Henriikka Kangaskoski on varhaiskasvatuksen opettaja ja Väestöliiton kehotunnekasvatuksen kouluttaja ja asiantuntija.

Osmo Penna on lahtelainen kuvittaja ja graafikko. Mainonnan suunnittelun ohella hän on tehnyt monia julkaisuja mm. Väestöliitolle ja useita ensikirjoja äitiyspakkauksiin.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Raisa Cacciatore, Susanne Ingman-Friberg, Henriikka Kangaskoski & Osmo Penna
Formaatti Sid.
Julkaisuvuosi, julkaisija Lasten Keskus 2022
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. JP ja murtovaras
    JP ja murtovaras
    13,50 € OVH: 15,00 €
  2. Kuninkaan ritari
    Kuninkaan ritari
    11,60 € OVH: 12,90 €
Copyright 2019