Pienten pyhien eväät

12,00 € OVH: 20,00 €
Varastossa
SKU
9789518781595

Kari Pekka Kinnuselta ilmestyi pari vuotta sitten kirkkovuoden juhlapyhistä suosittu kirja Pyhistä Pyhimmät. Se saa nyt jatko-osan Pienten pyhien eväät. Yhdessä nämä kaksi kirjaa kattavat kaikki kirkkovuoden pyhäpäivät.

Pienten pyhien eväissä Kari Pekka Kinnunen kertoo, millaisia leipiä on pyhäpäivien siemenviljasta hänen uunissaan paistunut. Tuttuun tapaansa hän kertoo pyhien aiheista ja merkityksestä niin, että teksti on sekä helppo ymmärtää että herättää ajatuksia.

- Tämä kirja tarjoaa eväspaketin jokaista pientä sunnuntaita varten. Lisäksi se on tarkoitettu herättämään ruokahalua ja toimimaan kuin ennen ateriaa tarjottava aperitiivi tai tapas-annos: ehkä kiinnostut saamaan lisää pureskeltavaa, ja niin lähdet kirkkomatkalle tai seuroihin, osallistut etämessuun radiosi tai televisiosi kautta, tutkailet tarkemmin päivän tunnussanaa tai vain meditoit kirjasta lukemaasi, Kinnunen sanoo.

Kinnusen aiempien teosten tavoin myös Pienten pyhien eväät palvelee paitsi yksittäistä lukijaa, myös seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia näiden valmistellessa saarnoja ja puheita. Kirjan tekstit sopivat myös seurakunnallisten piirien aineistoksi joko sellaisenaan tai virikemateriaalina.

Kirjan kannessa ja kuvituksessa on käytetty Christer Åbergin teosta Veni, Sancte Spiritus. Valokuvat on ottanut Aleksi Kinnunen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kari Pekka Kinnunen
Formaatti 243 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Herättäjä-Yhdistys
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Omin silmin
    Omin silmin
    22,50 € OVH: 25,00 €
  2. Suurin kaikista on rakkaus
    Suurin kaikista on rakkaus
    22,50 € OVH: 25,00 €
Copyright 2019