• 020 754 2350

Pelkkänä korvana

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Jämsén, Jukka
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Karas-Sana
Formaatti Sid.

Pelkkänä korvana

Kuunteleva rukous käytännössä.

TAI
28,80 €

OVH: 32.00 €

Tuotenumero: 9789516557147

Saatavuus: Varastossa


Raamattu nostaa Pyhän Hengen antamista armolahjoista tärkeimmäksi profetoimisen. Pelkkä sanakin voi kuulostaa vaikealta, puhumattakaan asian toteuttamisesta käytännössä. Kuinka tutustua tuohon lahjaan ja kuinka käyttää sitä niin, että siitä olisi iloa ja hyötyä seurakunnan ja seurakuntalaisten elämässä? Millä tavoin se voisi olla avuksi muiden ihmisten kohtaamisessa? Kuinka kuulla Jumalan johdatusta?

Pastori Jukka Jämsen vastaa tässä kirjassa moniin käytännön kysymyksiin profetoimisesta, jota hän kutsuu kuuntelevaksi rukoukseksi. Kirjassa hahmotetaan kuuntelevaa rukousta Raamatussa ja sen paikkaa tasapainoisen seurakuntaelämän osana.

Teos soveltuu erityisesti käytännön oppaaksi niille, jotka tahtovat löytää tuon lahjan ja antaa sille tilaa yhteisissä kokoontumisissa. Pelkkänä korvana oleminen voi olla yllättävän helppoa!

Pastori Jukka Jämsen toimii Lapuan hiippakunnan hiippakuntasihteerinä vastuualueinaan lähetys- ja kansainvälinen työ. Hän on käsitellyt kirjan aihetta lähes kahdenkymmenen vuoden ajan ja johtanut siihen liittyviä harjoituksia tuhansien ihmisten kanssa. Hän on mukana New Wine -liikkeessä, jonka tavoitteena on auttaa seurakuntia ja yhteisöjä hengellisen uudistumisen löytämisessä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kerron sinulle raamattutarinan

Kerron sinulle raamattutarinan

25,90 €
Kertomuksia Raamatusta

Kertomuksia Raamatusta

6,90 €
Rinkankantajan rukouskirja

Rinkankantajan rukouskirja

17,10 €
Tuohus 1 kpl

Tuohus 1 kpl

0,70 €
DVD Johanneksen evankeliumi

DVD Johanneksen evankeliumi

13,90 €