Päivät jotka sain - Kertomus kauneudesta, toivosta ja elämän hauraudesta

29,60 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523547742

Päivät jotka sain - Kertomus kauneudesta, toivosta ja elämän hauraudesta kertoo sadunomaisen tositarinan rakkaudesta, äitiydestä, työstä ja arjesta mutta myös kaiken päättävästä sairaudesta.

Katarina West sai kotihuvila Toscanan maaseudulla, sadunomaisesti alkaneen rakkauden italialaiseen puolisoon, äitiyden onnen, oman työn kirjoittajana ja arjen kauneutta rakastavan kulttuurin keskellä, maisemassa, joka kuuluu maailman lumoavimpiin - suomalainen Katarina elää Italiassa todeksi unelmiaan.

Kunnes eräänä päivänä kaikki on julmasti toisin. Katarina on nelikymppinen, kun alkaa kamppailu vakavaa sairautta vastaan, elämä toivon ja luopumisen ristiaallokossa.

Päivät jotka sain on koskettava kertomus elämän rajallisuuden kohtaamisesta. Se on myös kirja ystävyydestä, ilosta, surusta ja siitä hyvästä, mitä voimme toisillemme antaa.

Teoksen on kirjoittanut ja koostanut Katarina Westin ystävä Ulla-Maija Paavilainen. Westin oman äänen teokseen tuovat hänen itse sairautensa aikana kirjoittamat tekstiotteet ja kuvaukset elämästä Italiasta.

Ulla-Maija Paavilainen on toimittaja ja kirjailija, joka on kirjoittanut useita suosittuja romaaneja ja elämäkertoja, muun muassa Kirsti Paakkasen elämäkerran Suurin niistä on rakkaus. Katarina West (1970-2021) oli Toscanassa asunut suomalainen toimittaja ja kirjailija.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Ulla-Maija Paavilainen, Katarina West
Formaatti Sid. 276s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Suurin kaikista on rakkaus
  Suurin kaikista on rakkaus
  22,50 € OVH: 25,00 €
 2. Isän varjo
  Isän varjo
  33,00 €
 3. Rikkirevitty
  Rikkirevitty
  21,60 € OVH: 24,00 €
Copyright 2019