Päiväkoti alkaa, Pikku Karhu

11,50 € OVH: 23,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523542921

Kiva kirja lapsille päiväkodin alkamisesta.

Päiväkodin aloittaminen on jo ihan kulman takana, mutta Pikku Karhu ei ole siitä kovin innoissaan. ”En halua mennä päiväkotiin”, se mukisee. Pikkusiskosta sen sijaan olisi hurjan hauskaa pakata reppu, leikkiä kaiket päivät ystävien kanssa ja saada oma opettaja, joka lukisi kivoja tarinoita. ”Höh, Pikku Karhu saa kaiken”, sisko purnaa.

Äiti ja isä auttavat Pikku Karhua hellästi valmistautumaan päiväkodin aloitukseen. Lopulta Pikku Karhu vakuuttuu siitä, että ehkä päiväkoti sittenkin on oikea paikka sellaisille isoille kontioille kuin se itse on. Ja onneksi päiväkoti on niin suuri, että sinne mahtuvat Pikku Karhun kaveritkin.

Herkästi kuvitettu, hellyttävä kirja Päiväkoti alkaa, Pikku Karhu tukee pienten lasten elämän tärkeässä ja usein pelottavassakin virstanpylväässä lämpimästi ja kannustavasti.

Ranskalaiset Dany Aubert ja Catherine Leblanc ovat kirjoittaneet lukuisia lastenkirjoja, joissa käsitellään lasta kiinnostavia ja lapsen kasvua tukevia teemoja.

Ranskalais-saksalainen Eve Tharlet on kuvittanut satoja rakastettuja lastenkirjoja. Tekijäkaksikko on aiemmin julkaissut mm. kirjat Rakastatko minua, jos..., Kun minusta tuli isoveli ja Liian iso, liian pieni.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Dany Aubert, Catherine Leblanc, Eve Tharlet
Formaatti Sid. 24s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Höyhentakkisakki
  Höyhentakkisakki
  20,25 € OVH: 22,50 €
 2. Kymmenen käskyä
  Kymmenen käskyä
  13,50 € OVH: 15,00 €
 3. Ulla ja lasten turvataidot
  Ulla ja lasten turvataidot
  25,20 € OVH: 28,00 €
Copyright 2019