Päivä kerrallaan - Jumalan sanan viittoja vuoden varrelle

28,90 € OVH: 34,00 €
Varastossa
SKU
9789518781571

Päivä kerrallaan- Jumalan sanan viittoja vuoden varalle

Monen suomalaisen aamuhartaus käsittää katkelman Raamatusta sen lyhyen selityksen ja rukouksen kera, ja tähän hiljentymiseen tämä kirja tarjoaa apuaan. Rukous on jätetty jokaisen henkilökohtaiseksi valinnaksi. Näin kirjan käyttäjä voi liittää rukoukseen omat ajankohtaiset huolensa ja ilonsa.

”Tämän kirjan välityksellä haluan jakaa toisille jotain siitä rannattomasta Jumalan armon rikkaudesta, josta itse olen saanut elää.”

Kuopion hiippakunnan emerituspiispa Matti Sihvosen kirja on kutsu hiljentymiseen. Kirjan tekstit tarjoavat hengellisen aamupalan vuoden jokaiselle päivälle.

Päivittäinen Raamatun lukeminen on vanhaa hengellistä perinnettä, jonka juuret ovat syvällä kristillisen kirkon historiassa. Tunnetun benediktiinien sääntökunnan (500-luvulla) aloittaman käytännön mukaan Raamattu luettiin läpi kerran vuodessa. Suomalaiseen kristillisyyteen kuuluivat usean vuosisadan ajan saarnakirjat eli postillat. Ne sisälsivät saarnan kirkkovuoden jokaiselle sunnuntaille. Postillat tarjosivat mahdollisuuden yhteiseen ja yksityiseen kotihartauteen, jos kirkkoon ei  päästy matkan pituuden tai muun syyn vuoksi.

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Matti Sihvonen
Formaatti Sid. 374 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Herättäjä-Yhdistys ry
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Katuvarpusia
    Katuvarpusia
    22,90 € OVH: 29,00 €
  2. Täydelliset älkööt vaivautuko
    Täydelliset älkööt vaivautuko
    17,10 € OVH: 19,00 €
Copyright 2019