• 020 754 2350

Päin helvettiä? Ympäristöahdistus ja toivo

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Panu Pihkala
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Formaatti nid. 301 s.

Päin helvettiä? Ympäristöahdistus ja toivo

Miten olla toiveikas, kun ympäristön pilaantuminen ahdistaa?

TAI
26,90 €

OVH: 32.50 €

Tuotenumero: 9789522886385

Saatavuus: Varastossa


Karut, ympäristön tuhoista kertovat uutiset aiheuttavat päivittäistä huolta: ilmastonmuutos etenee, sademetsiä hakataan ja monet maailmanpäättäjistä vaikuttavat välinpitämättömiltä. Miten olla toiveikas, kun koko maailma tuntuu olevan menossa päin helvettiä?

Ympäristötutkija, teologian tohtori Panu Pihkala auttaa ymmärtämään ympäristöasioihin liittyviä henkisiä ulottuvuuksia. Hän tarjoaa välineitä omien tunteiden käsittelyyn ja valmiuksia auttaa toisia ihmisiä kohtaamaan ympäristöahdistus. Toivon näköaloja on etsittävä yhdessä. Päin helvettiä? on ensimmäinen suomenkielinen teos ympäristöahdistuksesta. Psykologia, sosiologia ja teologia auttavat ymmärtämään, miksi ympäristön tuhoutumista on vaikea käsitellä.

Kirjan lopussa käsitellään ytimekkäästi kristillisen ajatteluntarjoamia näkökulmia ympäristökysymyksiin. Kirja soveltuu kuitenkin kaikille maailmankatsomuksesta riippumatta.

Toivoa on. Annetaan sille mahdollisuus.

Panu Pihkala työskentelee monitieteellisen ympäristötutkimuksen parissa Helsingin yliopistossa. Hän on mukana käytännön ympäristötyössä ja hänet tunnetaan etenkin kristillisen ympäristökasvatuksen kehittäjänä. Kirjassa hän ammentaa myös omista kokemuksistaan perheenisänä ja yhteiskunnallisena keskustelijana.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä