Päin helvettiä? Ympäristöahdistus ja toivo

26,90 € OVH: 32,50 €
Tilattavissa
SKU
9789522886385

Miten olla toiveikas, kun ympäristön pilaantuminen ahdistaa?

Karut, ympäristön tuhoista kertovat uutiset aiheuttavat päivittäistä huolta: ilmastonmuutos etenee, sademetsiä hakataan ja monet maailmanpäättäjistä vaikuttavat välinpitämättömiltä. Miten olla toiveikas, kun koko maailma tuntuu olevan menossa päin helvettiä?

Ympäristötutkija, teologian tohtori Panu Pihkala auttaa ymmärtämään ympäristöasioihin liittyviä henkisiä ulottuvuuksia. Hän tarjoaa välineitä omien tunteiden käsittelyyn ja valmiuksia auttaa toisia ihmisiä kohtaamaan ympäristöahdistus. Toivon näköaloja on etsittävä yhdessä. Päin helvettiä? on ensimmäinen suomenkielinen teos ympäristöahdistuksesta. Psykologia, sosiologia ja teologia auttavat ymmärtämään, miksi ympäristön tuhoutumista on vaikea käsitellä.

Kirjan lopussa käsitellään ytimekkäästi kristillisen ajatteluntarjoamia näkökulmia ympäristökysymyksiin. Kirja soveltuu kuitenkin kaikille maailmankatsomuksesta riippumatta.

Toivoa on. Annetaan sille mahdollisuus.

Panu Pihkala työskentelee monitieteellisen ympäristötutkimuksen parissa Helsingin yliopistossa. Hän on mukana käytännön ympäristötyössä ja hänet tunnetaan etenkin kristillisen ympäristökasvatuksen kehittäjänä. Kirjassa hän ammentaa myös omista kokemuksistaan perheenisänä ja yhteiskunnallisena keskustelijana.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Panu Pihkala
Formaatti nid. 301 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Laskiaisesta pääsiäisen iloon
  Laskiaisesta pääsiäisen iloon
  9,00 € OVH: 32,00 €
 2. Kaukana Shanghain valoista
  Kaukana Shanghain valoista
  7,00 € OVH: 29,00 €
 3. Koti Keniassa
  Koti Keniassa
  32,90 €
 4. Vastarintausko
  Vastarintausko
  9,90 € OVH: 26,90 €
Copyright 2019