Päin helvettiä? Ympäristöahdistus ja toivo

Lisää kuvia

Päin helvettiä? Ympäristöahdistus ja toivo

Panu Pihkala
Tuotenumero: 9789522886385

26,90 €

OVH: 32.50 €

Miten olla toiveikas, kun ympäristön pilaantuminen ahdistaa?

TAI

Saatavuus: Varastossa


Karut, ympäristön tuhoista kertovat uutiset aiheuttavat päivittäistä huolta: ilmastonmuutos etenee, sademetsiä hakataan ja monet maailmanpäättäjistä vaikuttavat välinpitämättömiltä. Miten olla toiveikas, kun koko maailma tuntuu olevan menossa päin helvettiä?

Ympäristötutkija, teologian tohtori Panu Pihkala auttaa ymmärtämään ympäristöasioihin liittyviä henkisiä ulottuvuuksia. Hän tarjoaa välineitä omien tunteiden käsittelyyn ja valmiuksia auttaa toisia ihmisiä kohtaamaan ympäristöahdistus. Toivon näköaloja on etsittävä yhdessä. Päin helvettiä? on ensimmäinen suomenkielinen teos ympäristöahdistuksesta. Psykologia, sosiologia ja teologia auttavat ymmärtämään, miksi ympäristön tuhoutumista on vaikea käsitellä.

Kirjan lopussa käsitellään ytimekkäästi kristillisen ajatteluntarjoamia näkökulmia ympäristökysymyksiin. Kirja soveltuu kuitenkin kaikille maailmankatsomuksesta riippumatta.

Toivoa on. Annetaan sille mahdollisuus.

Panu Pihkala työskentelee monitieteellisen ympäristötutkimuksen parissa Helsingin yliopistossa. Hän on mukana käytännön ympäristötyössä ja hänet tunnetaan etenkin kristillisen ympäristökasvatuksen kehittäjänä. Kirjassa hän ammentaa myös omista kokemuksistaan perheenisänä ja yhteiskunnallisena keskustelijana.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Panu Pihkala
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Formaatti nid. 301 s.