Ovista ja ikkunoista - Matka syvimpään minussa

22,00 € OVH: 24,00 €
Varastossa
SKU
9789527375266

Ovista ja ikkunoista - Matka syvimpään minussa -kirja sisältää omakohtaisia kivun, ilon, rakkauden ja elämän  esseitä. Atte Korhola on kirjoittanut tekstit yleisön pyynnöstä radiohartauksien tai muiden puheidensa pohjalta. 

 

Ovista ja ikkunoista -kirja sisältää omakohtaisia kivun, ilon, rakkauden ja elämän  esseitä. Atte Korhola on kirjoittanut tekstit yleisön pyynnöstä radiohartauksien tai muiden puheidensa pohjalta.

Ovista ja ikkunoista – Matka syvimpään minussa -kirja ammentaa varhaisten pyhien opettajien viisaudesta, hengellisten isien ja äitien opetuksista, tieteestä ja modernista eksistentialistisesta kirjallisuudesta.

Näistä teksteistä lukijan on mahdollista saada suopeita ja lohdullisia oivalluksia elämäänsä. Ne voivat toimia inspiraationa lähempään kontaktiin Elämän Antajan kanssa.

Atte Korhola on Helsingin yliopiston ympäristömuutoksen professori, jonka tutkimusalaan kuuluu ilmastonmuutos ja sen ympäristölliset ja yhteiskunnalliset vaikutukset erityisesti maapallon pohjoisilla alueilla. Hän vaikuttaa Helsingin Tuomasyhteisössä ja on ottanut osaa hiljaisuuden viljelyyn sen monissa eri muodoissaan.

Korholan tieteellinen tuotanto on laaja ja hän toimii aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana. Käsillä oleva kirja on kuitenkin ensimmäinen kristillistä spiritualiteettia käsittelevä teos kirjoittajalta.

 

Kirjasta sanottua:

"Kirja on teologinen timantti ja hengellinen lohtu. Siunaus on kanssasi ja kauttasi."

Irja Askola, Helsingin emeritapiispa

                                                           

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Atte Korhola
Formaatti Sid. 159 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Väyläkirjat
Copyright 2019