• 020 754 2350

Opi hepreaa! Nykyheprean oppikirja

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Lyytikäinen Lea, Gamzu Itzhak
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Aurinko Kustannus
Saatavuus Ennakkotilattavissa. Ilmestyminen siirtynyt elokuulle 2016

Opi hepreaa! Nykyheprean oppikirja

Suomenkielinen nykyheprean oppikirja esittelee paitsi kielen rakenteita ja sanastoa myös pyhän maan aluetta, historiaa ja juutalaisuutta.
TAI
28,90 €
Tuotenumero: 9789522304568

Saatavuus: Tilattavissa


Lea Lyytikäisen ja Itzhak Gamzun Opi hepreaa! vastaa pitkään odotetun suomenkielisen nykyheprean oppikirjan tarpeeseen.

Kirjan 40 kappaleessa esitellään nykyheprean kielioppirakenteita johdonmukaisesti. Opittavia asioita havainnollistetaan selitysten ohella selkein esimerkein, taulukoin ja kaavioin. Jokaisessa kappaleessa on lisäksi kirjallisia ja suullisia harjoituksia sekä kappalekohtainen sanasto. Kirjan lopussa on heprea-suomi ja suomi-heprea kokonaissanasto sekä verbitaivutuskaaviot.

Opi hepreaa! -kirjan alkupuolen tekstit ovat pääosin dialogeja, mutta vähitellen painopiste siirtyy kertoviin teksteihin. Kirjan loppupuolen pitkät tekstit liittyvät pyhän maan alueeseen ja historiaan sekä juutalaisuuteen. Usean tekstin sisältö tarjoaa tarttumapintaa erityisesti suomalaiselle lukijalle.

Opi hepreaa! on suunniteltu vastaamaan vaatimuksiltaan ja laajuudeltaan Helsingin yliopiston ensimmäisen vuoden nykyheprean kurssia. Kirja soveltuu myös muuhun aikuisopiskeluun esim. kansalaisopistoissa. Sitä voidaan käyttää sekä kurssimateriaalina että itsenäisen opiskelun apuna.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä