Omavaraista, luonnonantimet hyötykäyttöön kotona ja keittiössä

29,90 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523547278

Omavaraista, luonnonantimet hyötykäyttöön kotona ja keittiössä esittelee helppoja ja herkullisia tapoja lisätä omavaraisuutta,

Omavaraista, luonnonantimet hyötykäyttöön kotona ja keittiössä

Kuinka korkeaksi kahvin hinta voi nousta, ja entä jos pippuria ei ole saatavilla? Voisiko jokapäiväisiä tuontituotteita korvata lähiluonnon raaka-aineilla? Kuinka turvata kodin ruokahuolto muuttuvissa maailmantilanteissa?

Tämä kirja esittelee helppoja ja herkullisia tapoja lisätä omavaraisuutta, korvata kaupasta ostettuja tarvikkeita ja hyödyntää lähiluonnon antimia. Valinnat omavaraisuuden puolesta ovat myös ekologisesti kestäviä ja edullisia.

Miten leipoa maistuvia leivonnaisia ilman hiivaa, leivinjauhetta tai soodaa? Millä korvata tuontimausteita tai vaikkapa kaakaota? Miten lähiluonnon ja puutarhan antimia voi hyödyntää yleisten tuontiruoka-aineiden ja myös vaikeasti itse kasvatettavien ruoka-aineiden kuten inkiväärin tai paljon viljelystilaa vaativien viljojen tilalla? Maukasta löytyy läheltä helposti!

Kirjassa esitellään myös kodin- ja kauneudenhoitoon sopivia luonnontuotteita.

Satu Hovi on tietokirjailija, luonnonyrttineuvoja ja yrttihoitaja. Hän on opettanut yrttien käyttöä vuosien ajan kursseilla ja julkaissut useita suosittuja tietokirjoja mm. yrttien tunnistamisesta ja käytöstä, uusimpana Hoitavat yrtit (2022).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Satu Hovi
Formaatti Nid. 228s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kirjapaja
Copyright 2019