Oman uskon ystäväkirja

23,20 € OVH: 28,00 €
Varastossa
SKU
9789526932095
  • Osta 20 hintaan 16,90 € /kpl ja säästä 27 %

Oman uskon ystäväkirja on kirja, jonka parissa voit etsiä ja löytää itsellesi sopivan tavan pohtia uskoa. 

 

Oman uskon ystäväkirja on kirja, jonka parissa voit etsiä ja löytää itsellesi sopivan tavan pohtia uskoa ja puhua henkilökohtaisesta uskosta. Kirjassa on tilaa omille merkinnöille ja pohdinnoille. 

Millainen matkakumppani usko sinulle on? Millaisia voimavaroja ja iloa se tuottaa? Henkilökohtainen usko on kuin uskollinen matkakumppani, jonka kanssa ihminen kohtaa elämänsä kaikki vaiheet, ilot, surut ja muutokset. Usko on lahja, jota voi vaalia ja myös jakaa toisten kanssa. Vaikka tiedämme, että tämä uskon lahja on tarkoitettu jaettavaksi ja eteenpäin vietäväksi, emme välttämättä löydä sanoja, joilla omaa uskoa voi jäsentääja puhua siitä luontevasti. Oman uskon ystäväkirja auttaa löytämään sopivan tavan pohtia uskon merkitystä omassa elämässään sekä sanat, joilla puhua henkilökohtaisesta uskosta. 

Itsenäisen työskentelyn lisäksi Oman uskon ystäväkirja sopii hyvin myös alkulähteeksi pienryhmätyöskentelyyn, jossa syvennetään yhteistä kristillistä elämää ja halutaan tukea osallistujien hengellistä kasvua. 

Kirjoittaja Pirjo von Essen, sosionomi (AMK), toimii STEP-opintokeskuksessa opintotoiminnan koordinaattorina ja kouluttajana. Hänen tehtäväalueenaan on erityisesti vapaaehtoistoiminta. Kirjan ulkoasun ja kuvitukset on tehnyt graafinen suunnittelija, ryhmätaideterapeutti Marika Tynnilä (Tam).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Pirjo von Essen, Marika Tynnilä (kuv.)
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Sacrum
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019