Olet mielessä

28,80 € OVH: 32,00 €
Varastossa
SKU
9789516557307

Kirja Olet mielessä käsittelee ihmisen ikuista yhteyden kaipuuta.

Olet mielessä kertoo yhteyden kaipuusta.

Elämän suorittaminen muuttuu aidoksi elämiseksi vasta silloin, kun tiedän olevani jonkun mielessä sellaisena kuin olen.
Lapsen turva on vanhemman sylissä. Siitä on hyvä lähteä tutkimaan lähiympäristöä ja lopulta maailmaa. Sinne voi aina myös palata: aluksi oikeasti ja myöhemmin mielikuvissa.
Onko tuollaista turvallista syliä todella olemassa? Muistatko sinä olleesi koskaan kenenkään sylissä? Monet terapiassa kävijät eivät sellaista syliä muista. Entä onko Jumalan katse hyväksyvä ja syli avoin kaikenlaisille ihmisille? Miten Jumalan rakkauden voi kokea, jos ei koskaan ole kokenut ihmisen osoittamaa rakkautta? Olenko minä Jumalan mielessä?
Olet mielessä -kirja antaa välineitä käsitellä ihmisen ikuista yhteyden kaipuuta. Kirjassa on myös kysymyksiä ja tehtäviä, jotka soveltuvat yksin tai ryhmässä työskentelyyn.

Ulla Saunaluoma on rovasti, työnohjaaja ja raamatunopettaja. Hän haluaa opetuksessaan välittää Raamatun ajattoman sanoman tämän ajan ihmisen elämänkysymyksiin.
Mirja SInkkonen on psykologi, kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija. Hän kirjoittaa mielen hyvinvointiin liittyvistä aiheista ja luennoi niistä eri kohderyhmille.
Molemmat ovat yhdessä ja erikseen pitäneet lukuisia koulutuspäiviä ihmisenä olemiseen liittyvistä aiheista

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Ulla Saunaluoma, Mirja Sinkkonen
Formaatti Nid. 189s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Karas-Sana
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019