Oivallusten kirkastama armo - Juhani "Junnu" Aaltosen ajatuksia uskosta ja Jumalasta

22,50 € OVH: 25,00 €
Tilattavissa
SKU
9789524758772

Kirja jokaiselle, joka haluaa syventää uskonelämäänsä ja avautua armolle uudella tavalla.

Muusikko Junnu Aaltosen päiväkirjamerkintöihin pohjautuvat tekstit kertovat armosta, uskosta, Jumalasta ja kristityn elämästä. Kirja tarjoaa mietelauseen vuoden jokaiselle päivälle.

Vastoinkäymisten keskellä Aaltonen on valinnut katkeroitumisen sijaan kasvamisen Jumalan tuntemisessa. Teksteissä asenne välittyy syvällisenä pohdintana ja terävinä huomioina. Kirja on suunnattu kirkkokuntaan katsomatta jokaiselle, joka haluaa syventää uskonelämäänsä ja jumalasuhdettaan sekä avautua armolle uudella tavalla. Junnun omin sanoin "oivallukset eivät ole minusta vaan ne tulevat suoraan Jumalalta".

Upeat Vesa Linnan ottamat luontokuvat syventävät kirjan sanomaa.

Suomen evankelisluterilainen kirkko on nostanut armon reformaation vuonna 2017 vietettävän 500-vuotisjuhlavuoden teemaksi. Ajatus armosta kuuluu reformaation keskiöön, sillä reformaation käynnistäneen mullistavan oivalluksen mukaan ihminen pelastuu yksin uskosta ja armosta.

Juhani "Junnu" Aaltonen on Suomen merkittävimpiä jazzmuusikoita. Loistavana tenorisaksofonistina ja huilistina ulkomaillakin mainetta niittänyt Aaltonen on muun muassa Tasavallan Presidentin ja UMO Jazz Orchestran perustajajäseniä. Hän on tehnyt myös näyttävän soolouran ja pitänyt kirkkokonsertteja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Milla Rautiainen, toim.
Formaatti Sid. 126
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Päivä Oy
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Puhu Herra
    Puhu Herra
    15,30 € OVH: 17,00 €
  2. Vihreä sanakirja
    Vihreä sanakirja
    24,20 € OVH: 26,90 €
Copyright 2019