Ohittamaton Pyhä Henki

21,60 € OVH: 24,00 €
Tilattavissa
SKU
9789524758482

Syvällistä opetusta Jumalan kolmannesta persoonasta.

Onnellisuudesta on kirjoitettu monenlaisia kirjoja ja oppaita. Useimmiten niissä tarjotaan ohjeita ja oivalluksia ajallista elämää varten. On kuitenkin myös henkilökohtainen opas: Jumalan kolmas persoona, Pyhä Henki.

Raamatun opetukset Pyhän Hengen toiminnasta sekä ihmisten omassa elämässä että seurakuntien elämässä on usein ymmärretty kovin rajallisesti, tai niitä ei ole ymmärretty ollenkaan. Hän on ihmissielun liikkeiden todellinen tuntija, hän on paras johtaja, hän on paras palvelija ja hän on ensisijainen lohduttaja. Hän tietää, mitä on tapahtunut ennen, ja hän tietää, mitä tapahtuu tulevaisuudessa.

Pyhä Henki ohjaa Jumalan omia, mutta ei väkisin. Silti hän on ohittamaton. On mahdotonta päästä eteenpäin kristittynä, jos ei halua noudattaa hänen ohjaustaan.

Omia kokemuksiaan Pyhästä Hengestä kertovat kirjoittajan lisäksi hänen haastattelemansa henkilöt.

Paul Raja-aho on toiminut kolme vuotta Kokkolan baptistiseurakunnan nuorisopastorina ja neljä vuotta sen paimenena sekä 22 vuotta Järvenpään vapaaseurakunnan ARKIn paimenena. Häneltä on julkaistu teokset Tuomas Jäntti Lännen valtateillä (Päivä 2013) ja Paikallisen seurakunnan salaisuus (Päivä 2015).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Paul Raja-aho
Formaatti Nid. 205s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Sinulle - Till dig
    Sinulle - Till dig
    9,00 € OVH: 12,00 €
  2. Tietämättä uskon
    Tietämättä uskon
    29,00 € OVH: 32,20 €
Copyright 2019