Naisena Jaavalla - Suomalaisen diakonissan tarina

21,15 € OVH: 23,50 €
Varastossa
SKU
9789529970964

Naisena Jaavalla - Suomalaisen diakonissan tarina kertoo diakonissa Anna-Liisa Jaanu-Ismudjiton elämäntyöstä Indonesian pääsaarella

Naisena Jaavalla - Suomalaisen diakonissan tarina

Indonesian pääsaaren Jaavan rikas vuosituhantinen kulttuuri perinteineen, uskontoineen ja taiteineen on ympäristö, jossa diakonissa Anna-Liisa Jaanu-Ismudjito on tehnyt mittavan elämäntyön. Hän oli aluksi vuodesta 1974 sairaanhoitajana Jakartan lähellä kymmenen vuoden ajan The Leprosy Missionin palveluksessa. Sairaalasta lähdettyään hän on tehnyt tämän kauniin maan yhtä aikaa köyhällä ja rikkaalla maaseudulla sosiaalista ja ekologista työtä yhdessä toimittajamiehensä Suprapto Ismudjiton kanssa lähes kolmekymmentä vuotta. Vuonna 1980 he perustivat Yayasan Penghibur -nimisen säätiön - Lohduttaja säätiön. Säätiöllä on lastenkoti, terveydenhoitoa ja ekologista toimintaa Keski-Jaavalla. Vuonna 1999 Yayasan Penghibur otettiin Kansainvälisen Emmauksen jäseneksi, mikä toi heidät yhteistyöhän myös Emmaus Aasian kanssa. Monenlaiset yhteydet Suomeen ovat rikastuttaneet lastenkotia ja säätiön elämää samoin kuin monien suomalaisten lastenkodin kummien ja ystävien elämää.

Kirjoittaja Marjatta Jaanu-Schröder on Anna-Liisa Jaanu-Ismudjiton sisar, teol. maist. ja tietokirjailija, joka on suorittanut jatko-opintoja Helsingin yliopiston uskontotieteen laitoksella tutkien Jaavan uskonnollista elämää.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Marjatta Jaanu-Schröder
Formaatti Nid. 206s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Amanda-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Et ole yksin - Sanoja suruun
    Et ole yksin - Sanoja suruun
    13,40 € OVH: 14,90 €
  2. Tämänilmaiset
    Tämänilmaiset
    26,80 € OVH: 29,50 €
Copyright 2019