Naavalla kiedottu

24,00 € OVH: 28,00 €
Varastossa
SKU
9789522524843

Naavalla kiedottu 

Naavalla kiedottu on romaani ristiriidoista oman minuuden ja tunteiden kanssa. Se kertoo nuoren ahdistuksesta, paniikista ja yksinäisyydestä, jotka syntyvät silloin, kun ei koe olevansa hyväksytty.

”Mahassa tuntui iso kipeä möykky. Olo oli kuin oksennustaudissa. Silmissä sumeni ajoittain. Päässä jyskytti kipu, joka vapisutti koko kehoa. Pulssi löi kuin lenkin jälkeen, enkä tiennyt, minne olisin paennut sen rummutusta. Ahdistus täytti koko kehon. Se tuntui jaloissa, jotka olivat vetelät, se nousi lantion kohdalle, ja vatsaan se teki suuren pallon, jonka olisi voinut ottaa vain pois. Sydämen se oli kietonut rytmiinsä, kaulassa ja päässä tuntui kauhu. Eikä todellisuus ollut läsnä.”

Kesken koulupäivän 15-vuotias Jutta saa elämänsä ensimmäisen paniikkikohtauksen. Sen jälkeen elämä ei ole enää normaalia. Ahdistusta ei pääse karkuun. Se seuraa kotiin, kouluun, kotibileisiin ja seurakuntaan. Vain metsän keskellä, luonnon ympäröimänä Jutta saa kokea olevansa vapaa elämään omana itsenään.

Kuinka paljon ahdistusta on liikaa? Miten purkaa voimakkaat tunteet? Millä korjata vinoon menneet ihmissuhteet?

Eveliina Hokkanen (os. Rissanen) on nuori kirjailija (s. 1997), joka rakastaa tarinoita ja tunteiden pukemista sanoiksi.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Eveliina Hokkanen
Formaatti Sid. 192 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Aikamedia Oy
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Syöksy ihmissyöjälaaksoon
    Syöksy ihmissyöjälaaksoon
    10,00 € OVH: 17,00 €
  2. Lattiakuvat
    Lattiakuvat
    31,50 € OVH: 35,00 €
Copyright 2019