Mummukirja - Mistä on isoäidit tehty? (e-kirja)

21,90 €
Varastossa
SKU
KVE-9789523543805

Mummukirja — Mistä on isoäidit tehty?

Mummukirja on omakohtainen, kiehtova tutkimusmatka moni-ilmeiseen isoäitiyteen ja varttuneen naisen elämään sukupolvien ketjussa.

Ostamasi e-kirja toimitetaan sinulle tilauksessa antamaasi sähköposti-osoitteeseen.


Linkki

Isovanhemmuutta tavataan kutsua elämän jälkiruuaksi. Mitä isovanhemmuus tarkoittaa naisen elämässä? Lapsenlapset ovat useimmiten ihania mutta millaisista aineksista oma rooli mummuna, mummina ja isoäitinä rakentuu? Mummuista kun on moneksi.

Tuula Vainikainen kirjoittaa teoksessaan isovanhemmuudesta naisen kokemana. Miltä tuntuu, kun yhtenä päivänä oivaltaa olevansa vanhinta sukupolvea - ja kantaäiti? Ovatko höpsähtäneet mummut totta vai tarua? Sopiiko omaa lasta neuvoa kasvatusasioissa? Suhde lapseen tekee isovanhemman, mutta määrittääkö mummuus myös muita ihmissuhteita - asuuko mummulla vaari vai puoliso?

Tuula Vainikainen on tietokirjailija, terveys- ja perheasioihin erikoistunut toimittaja ja - viiden lapsen mummu. Vainikainen on valittu vuoden tiedetoimittajaksi 2010 ja hän on kirjoittanut useita tietokirjoja, esim. Nivelet kuntoon (2020), Miksi aina väsyttää? (2017) ja Kumppanina muistisairaus (2016).

Lisätietoja
ISBN 9789523543805
Book Type e-book
Kirjailija / Artisti Tuula Vainikainen
Formaatti ePub
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019