Monen sortin ystävät

19,55 € OVH: 21,50 €
Varastossa
SKU
9789523542617

Kiva kuvitettu kirja pienille ystävyydestä.

Hetket hyvän ystävän kanssa ovat korvaamattomia, ja ystävyys saa ilon kuplimaan. Kuprut ystävyydessä taas aiheuttavat huolta ja surua. Ja mitä sitten voi tehdä, jos ei ole ystävää?

Värikäs, kutsuva ja havainnollinen kirja Monen sortin ystävät on kattava opas ystävyyden poluille. Kirja vastaa moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin, kuten mihin ystäviä tarvitaan, miten ystäviä voi saada, millainen on hyvä ystävä ja millaista on ystävyys porukassa. Kirja tarjoaa välineitä pulmallisiin tilanteisiin: mitä tehdä, kun joku ei ole hyvä ystävä tai miten voi korjata rikki menneen ystävyyden ja pyytää anteeksi? Kirja sopii niin itsekseen tutkittavaksi kuin ryhmän yhteisen pohdinnan lähtökohdaksi. Vaalitaan yhdessä ystävyyttä!

Felicity Brooks on palkittu brittiläinen lastenkirjailija. Brooks työskentelee Usborne-kustantamossa ja on kirjoittanut ja toimittanut satoja lastenkirjoja.

Mar Ferrero on madridilainen kuvataiteilija, joka on työskennellyt muun muassa animaattorina ennen keskittymistään lastenkirjojen kuvittamiseen.

Monen sortin-sarjassa ovat ilmestyneet myös kirjat Monen sortin perheet ja Monen sortin tunteet.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Felicity Brooks, Frankie Allen, Mar Ferrero
Formaatti Sid. 32s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Täysillä tyttö
  Täysillä tyttö
  29,60 € OVH: 33,90 €
 2. Monen sortin perheet
  Monen sortin perheet
  18,90 € OVH: 21,00 €
 3. Molli ja väärä jalka
  Molli ja väärä jalka
  18,90 € OVH: 21,00 €
Copyright 2019