Monen sortin moninaisuus

18,90 € OVH: 21,90 €
Varastossa
SKU
9789523545519

Eikö olisi supertylsää, jos kaikki ihmiset olisivat samanlaisia?

Asiantuntiojoiden laatimassa pienten lasten tietokirjassa käsitellään ihmisten erilaisuuden ja moninaisuuden rikkautta raikkaasti ja lapsentajuisesti.  

 

Tässä värikkäässä pienten lasten tietokirjassa iloitaan erilaisuuden rikkaudesta. Asiantuntijoiden laatima kirja käsittelee moninaisuutta eri näkökulmista raikkaasti ja lapsentajuisesti. Havainnolliset puhekuplat tuovat huumoria, ja kirjan lopussa oleva sanasto kokoaa yhteen keskeiset käsitteet.

Jokaisen tulisi saada tuntea itsensä arvokkaaksi ja ainutlaatuiseksi. Tämä tarkoittaa, että jokaisen tulisi siis osata kohdella myös muita ystävällisesti ja yhdenvertaisesti ikään, sukupuoleen, ihonväriin, kokoon, kansallisuuteen, kykyihin, uskontoon, kulttuuriin, kieleen, taustaan tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta! Kirja sopii lapselle niin itsekseen tutkittavaksi kuin ryhmänkin kanssa yhteisen pohdinnan lähtökohdaksi.

Felicity Brooks on palkittu brittiläinen lastenkirjailija. Brooks työskentelee Usborne-kustantamossa ja on kirjoittanut ja toimittanut satoja lastenkirjoja.

Mar Ferrero on madridilainen kuvataiteilija, joka on työskennellyt muun muassa animaattorina ennen keskittymistään lastenkirjojen kuvittamiseen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Felicity Brooks, Mar Ferrero
Formaatti Sid. 32s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Kaiken maailman kaverit
  Kaiken maailman kaverit
  8,00 € OVH: 30,00 €
 2. Virsimuskari
  Virsimuskari
  29,70 € OVH: 33,00 €
 3. Huoleton kirja
  Huoleton kirja
  14,90 € OVH: 18,00 €
Copyright 2019