Mitä ihmettä! - Arvoituksellista ryhmätoimintaa

38,50 € OVH: 42,90 €
Varastossa
SKU
9789523543713

Mitä ihmettä! - Arvoituksellista ryhmätoimintaa

Mitä ihmettä! on runsas paketti erilaista ryhmätoimintaa - pakohuonehenkisiä mysteerejä, QR-koodiseikkailuja ja uusia versioita lautapeleistä.

Virittäisittekö sovelluksen tutusta lautapelistä maastoon? Ratkoisitteko mysteeriä valaan vatsassa tai muinaisessa Egyptissä? Mysteeri voi viedä keskelle raamatunkertomusta, miettimään ilmastokysymyksiä tai selvittämään QR-koodien avulla leirinjohdon sieppausta. Seikkailut ovat valmiita sellaisenaan, mutta niistä voi poimia vinkkejä myös omien mysteerien luomiseen.

Tehtävät kannustavat yhteiseen oivaltamiseen ja tekemisen riemuun. Seikkailut soveltuvat sekä lapsille että nuorille ja niitä voi toteuttaa kerhoissa, leireillä, rippikoulussa. 

Jemina Kinisjärvi on peleistä ja seikkailuista innostunut nuorisotyönohjaaja. Eveliina Koskela on luokanopettaja, partiolainen ja leirielämän jokapaikanhöylä. Saara Laakkonen on teologi, joka tekee leirityötä lasten ja nuorten kanssa, kouluttaa isosia ja päivätyökseen ohjaa pakohuoneita. Minna Valkeapää on toiminnallisuudesta ryhmässä kiinnostunut nuorisotyönohjaaja.

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jemina Kinisjärvi, Eveliina Koskela, Saara Laakkonen, Minna Valkeapää
Formaatti Nid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019