Mies joka uskoi

Tarjoushinta 15,00 € Norm. hinta 32,00 €
Tilattavissa
SKU
9789527058039

Mies joka uskoi

Kertomus David Wilkersonista on mukaansatempaava. Siinä on surua, toivoa ja intoa, joka haastaa lukijan suhtautumaan vakavasti Jumalan käskyyn rakastaa Hänen ”vähäisimpiä veljiään.”

Tuhosta toivoon - Kaduilta Jumalan työhön   

Saattaa olla, että hän säilyisi hengissä… mutta seuraisiko siitä mitään muuta hyvää?

David Wilkerson, laiha saarnaaja Pennsylvanian maaseudulta, meni 1950- ja 1960-luvuilla New Yorkin slummeihin ja voitti siellä monia huumeiden orjuudesta pelastuksen vapauteen. Seuraavan puolen vuosisadan aikana hän teki työtä sorrettujen, unohdettujen ja hyljeksittyjen parissa kaikkialla maailmassa.

Wilkerson uskoi, että Jumala voi – ja myös halusi – tehdä suuria asioita hylättyjen ja eksyneiden ihmisten parissa. Hän oli itsepintainen ja kieltäytyi antamasta periksi, vaikka ihmiset itse saattoivat tehdä niin. Hänellä oli myös yliluonnollinen kyky nähdä Kristus jokaisessa narkomaanissa ja jenginuoressa.

David Wilkerson toi lujan rakkauden ja evankeliumin yhdistelmän rikoksien piinaamaan kaupunkiin. Hän oli uskon mies, joka luotti siihen, että Jumala antaa hänelle sen, mitä hän tarvitsee, hänen tunkeutuessaan rikosten ja tappamisen maailmaan. Hän oli vakaumuksen mies, joka otti näyn, jonka Jumala hänelle antoi, ja marssi eteenpäin taakseen katsomatta. Ja hän oli näkyjen mies, jota ei voitu horjuttaa omasta uskostaan, ei edes silloin, kun hänelle annettiin vastakkaisia neuvoja. David Wilkerson oli New Yorkin kaupungin saarnaaja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Wilkerson Gary, Sawyer R. S.
Formaatti Sid. 330 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Kkjmk Oy
Copyright 2019