Messy Church - Elämyksellinen kirkkohetki kaikenikäisille

31,40 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523548503

Messy Church - Elämyksellinen kirkkohetki kaikenikäisille.

Messy Church on Englannissa kehitetty ja nopeasti levinnyt toiminnallinen jumalanpalvelus, josta on tullut Englannin anglikaanikirkon perhetyön keskeisimpiä muotoja. 

 

Messy Church on koko perheelle suunnattu jumalanpalvelus, johon kuuluu ruokailu, yhteinen kertomushetki sekä toiminnallisia pisteitä, joita kaikenikäiset osallistujat kiertävät yhdessä. Messy Churchissä kiteytyvät asiat, jotka yhdistävät lapsiperheitä ympäri maailmaa: hauskanpito ja toiminnallisuus, yhdessäolo, ateriointi ja vapaus tulla sellaisena kuin on.

Meri Hannikaisen koostama Messy Church - Elämyksellinen kirkkohetki kaikenikäisille on ensimmäinen suomalainen käsikirja ja johdatus menetelmään. Sen avulla on helppo hypätä mukaan ”sotkuisten messujen” ajatteluun ja luoda puitteet oman seurakunnan kontekstiin sopiville kirkkohetkille. Kirjasta löytyy valmis runko vuoden messuihin sekä moninainen valikoima eritasoisia toimintapisteitä.

TM, kirkon nuorisotyönohjaaja Meri Hannikainen työskentelee vapaana kirjoittajana. Aiemmin hän on työskennellyt Helsingin Verkosto-yhteisössä, missä hän oli mukana aloittamassa Messy Church -jumalanpalveluksia Helsingissä ja Espoossa. Hannikainen on kirjoittanut Rukouspäiväkirjan ja osallistunut useiden kirjojen kirjoittamiseen, kuten Yhteisönä verkossa (2021), #voima365 (2019) ja Pyhän jysäys (2023).

 

 

Lisätietoja
Fyysinen koko 145 x 210 mm
Kirjailija / Artisti Meri Hannikainen
Formaatti 200s.
Julkaisuvuosi, julkaisija Kirjapaja 2024
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019