Meren maha on kipeä

20,70 € OVH: 23,00 €
Varastossa
SKU
9789523541436

Meren maha on kipeä on ajankohtainen lasten tietokirja ympäristön kuormittumisesta ja luonnonvaraisten eläinten selviytymisestä maailmassa.

Meren maha on kipeä on ajankohtainen ja universaali lasten tietosatukirja, joka vie lukijan koskettavaan seikkailuun harvinaisten merikilpikonnien vanavedessä. Kirja pureutuu ainutlaatuisella tavalla kysymykseen ympäristön kuormittumisesta ja luonnonvaraisten eläinten selviytymisestä maailmassa.

Maapallon vedet ja valtameret ovat meille kaikille yhteisiä. Muovin kertyminen luontoon on samanlainen uhka niin Suomessa kuin Länsi-Afrikassa. Kauniisti kerrotun tarinan, erityislaatuisten kuvien, laulujen ja leikkien keinoin kirja auttaa lasta eläytymään ja oivaltamaan. Kirja kannustaa toimimaan ympäristön hyväksi maalaamatta suuria uhkakuvia.

Tarinaan tuovat mausteensa afrikkalaiset perinteet sekä taidokas batiikkikuvitus, joka edustaa länsiafrikkalaista käsityötaidetta. Kirjan laulut ovat Maco Oeyn ja Jaakko Löytyn käsialaa.

Pirjo Havia on metsänomistuksen konsultti, tietokirjailija ja kouluttaja. Viktor Amoussou on beniniläinen kuvataiteilija, joka ammentaa aineksia töihinsä länsiafrikkalaisesta perinteestä

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Pirjo Havia, Viktor Amoussou
Formaatti Sid. 45s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Mikä on oikein? Pohditaan yhdessä
  Mikä on oikein? Pohditaan yhdessä
  Tarjoushinta 3,50 € Norm. hinta 18,10 €
 2. Anni ei lannistu
  Anni ei lannistu
  22,50 € OVH: 25,00 €
 3. Atte ja Anna kotikirkossa
  Atte ja Anna kotikirkossa
  6,70 € OVH: 7,50 €
Copyright 2019