Marjareissu - Kertomuksia muistelun tueksi

Tarjoushinta 19,50 € Norm. hinta 24,90 €
Varastossa
SKU
9789522881748
Muistisairauden alkuvaiheessa muistelu ja muistoista keskusteleminen toimivat lääkkeettömänä hoitona. Marjareissu-kirjassa emerituspiispa Matti Sihvosen tarinat vievät keskelle lapsuuden tapahtumia.
Muistisairauden alkuvaiheessa muistelu ja muistoista keskusteleminen toimivat lääkkeettömänä hoitona. Marjareissu-kirjassa emerituspiispa Matti Sihvosen tarinat vievät keskelle lapsuuden tapahtumia – marjareissuille, kalaretkille, joulukirkkoon ja mummolan ruokapöydän ääreen.


Marjareissu-kirjan kerronta on täynnä lempeää lumoa. Murheitakaan ei kuitenkaan kielletä. Tarinoiden viitekehys on hengellinen ja perinteitä kunnioittava.


Marjareissu-kirjan selkeiden ja lämminhenkisten tarinoiden loppuun on koottu virike-ehdotuksia, jotka auttavat pääsemään kosketuksiin omien muistojen kanssa.


Kun väestö vanhenee, muistisairaudet lisääntyvät. Yksi lääkkeettömän hoidon muoto sairauden alkuvaiheessa on muistelu ja muistoista keskusteleminen. Apuna voi silloin olla viisas tarina. Marjareissu-kirjan saatesanat on kirjoittanut terveystieteiden tohtori Merja Mäkisalo-Ropponen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Sihvonen Matti
Saatavuus Saatavana
Formaatti sid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Onneni on
    Onneni on
    9,00 € OVH: 17,00 €
  2. Tähän olen tullut, pokkari
    Tähän olen tullut, pokkari
    9,90 € OVH: 11,00 €
Copyright 2019