Maan tomua ja taivaan valoja

16,00 €
Varastossa
SKU
9789527351239

Maan tomua ja taivaan valoja pohtii ihmistä ja ihmisyyttä

Maan tomua ja taivaan valoja-kirjassa pohditaan ihmistä ja ihmisyyttä. Lähtökohtana ovat Raamatun Alkukertomukset, jotka ovat suullista kansaperinnettä tuhansien vuosien takaa ja liitetty juutalaisuuden pyhiin kirjoihin, joiden kirjoittaminen alkoi yli kolme tuhatta vuotta sitten ja jatkui tuhannen vuoden ajan.

Alkukertomukset ovat luominen, syntiinlankeemus, Kain ja Aabel, vedenpaisumus ja Baabelin torni. Ne ovat myyttejä, mutta kuten aina myytissä niissäkin on todellisuuteen liittyvä ydin, jota se selittää kertomuksen muodossa.
HS:n lasten tiedekysymyksissä oli kysymys ”Tietääkö karhu, että se on karhu?” Tässä kirjassa kysytään, tietääkö ihminen, että hän on ihminen? Tietääkö ihminen, että Rakkaus on kutsunut hänet elämään?

Kirjoittaja Marjatta Jaanu-Schröder on teol.maist. ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut katolisten oppikirjojen lisäksi katolisuutta käsitteleviä kirjoja ja katolista kirkkoa ja uskonnonopetusta koskevia artikkeleita useisiin julkaisuihin sekä kirjoittanut ja kääntänyt jaavalaiseen kulttuuriin liittyviä kirjoja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Marjatta Jaanu-Schröder
Formaatti Nid.192s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Amanda-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019