• 020 754 2350

Lupaan sinulle - Unelmien avioliitto

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Smalley, Gary
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Päivä Oy
Formaatti sid 68 s.

Lupaan sinulle - Unelmien avioliitto

Gary Smalley esittelee kolmekymmentä lupausta, joita toteuttamalla avioliitosta voi tulla unelmien täyttymys - tai ainakin onnellinen.

TAI
10,80 €

OVH: 12.00 €

Tuotenumero: 9789524755917

Saatavuus: Varastossa


Gary Smalley, joka on Yhdysvaltain arvostetuimpia avioliittoneuvojia, esittelee kirjassaan yksinkertaista mutta hätkähdyttävää väittämäänsä: onnistuneiden avioliittojen perustana on luottamus, eivät käyttäytymistaidot, joita kovasti opettelemme.

Annettuaan vuosien ajan neuvontaa aviopareille Smalley oivalsi, että avioliiton onnistumiseksi tarvitaan enemmän kuin että oppii kumppaninsa rakkaudenkielen, toimii taitavasti ristiriitatilanteissa, hallitsee tunteensa tai harjaantuu hyväksi sängyssä. Kaikki tuo on hyödytöntä, ellei puoliso tunne oloaan niin turvalliseksi, että uskaltaa avata sydämensä pelkäämättä tulevansa arvostelluksi, syytetyksi, tuomituksi tai torjutuksi.

Smalley sanoo, että vasta kun puolisot tuntevat olevansa tunnetasolla "turvassa", heistä voi aidosti ja oikeasti tulla yhtä, kuten Jumala on tarkoittanut. Kymmenen vuoden tutkimustulostensa pohjalta kirjoittaja esittelee kolmekymmentä lupausta, joita toteuttamalla avioliitosta voi tulla unelmien täyttymys - tai ainakin onnellinen.

Lupauksia on siis yksi kuukauden joka päiväksi, ja ne on jaoteltu viiden sitoumuksen ryhmiin. Juuri nämä sitoumukset ovat avain avioliiton onnistumiseen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Reformaation naisia

Reformaation naisia

19,90 €
Ajatuksena oranssi

Ajatuksena oranssi

6,00 €
Pikku piltin Raamattu ja rukouksia

Pikku piltin Raamattu ja rukouksia

16,50 €