Lupa tuntea

24,30 € OVH: 27,90 €
Varastossa
SKU
9789516079373
Mirja Sinkkosen ja Paula Tähtisen Lupa tuntea tarjoaa välineitä rikkaampaan ja tasapainoisempaan tunne-elämään. Tärkeitä tunne-elämän taitoja voi oppia vielä aikuisenakin. Kirjaa voi käyttää itsenäisenä lukupakettina, henkilökohtaisena työkirjana ja toipumisryhmien materiaalina.
Miksi joku ei koe tunteita ja toinen kokee niitä mielestään liikaa? Voiko tunteisiin luottaa? Miksi omat tunteet pelottavat ja herättävät turvattomuutta?
Lupa tuntea -kirjassa käsitellään tunteita, niiden syntyä, tunnistamista, nimeämistä ja kokemista. Kirjassa myös pohditaan kyvyttömyyttä tunnistaa ja kokea omia tunteita sekä tunteiden torjuntaa. Miten vapautua elämää rajoittavista peloista tai tulla näkyväksi häpeän alta? Mitä tehdä omalle vihalle ja mitä rakentavaa vihassa on? Uskaltaisiko viimein myös iloita ja unelmoida? Entä miten päästä lähemmäs tunteista suurinta, rakkautta?
Lupa tuntea tarjoaa välineitä rikkaampaan ja tasapainoisempaan tunne-elämään. Tärkeitä tunne-elämän taitoja voi oppia vielä aikuisenakin. Kirjaa voi käyttää itsenäisenä lukupakettina, henkilökohtaisena työkirjana ja toipumisryhmien materiaalina.
Lupa tuntea -materiaalin ovat koonneet psykologi, psykoterapeutti Mirja Sinkkonen ja Kansan Raamattuseuran Kristillisen toipumistyön (Krito) vastaava, diakonissa Paula Tähtinen.
Lisätietoja
Fyysinen koko 140x210mm
Kirjailija / Artisti Mirja Sinkkonen, Paula Tähtinen
Formaatti nid. 160s
Julkaisuvuosi, julkaisija 3.painos 2014 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019