Luovuus kuuluu kaikille

35,10 €
Varastossa
SKU
9789524515726

Luovuus kuuluu kaikille

Luovuudesta ja innovatiivisuudesta puhutaan paljon, mutta luovuus tukahtuu ilmapiirissä, joka on täynnä arviointia ja tulosvastuun paineita. Luovaksi kasvaminen vaatii aikaa ja luovuuden sallivia ympäristöjä. Toimitaanko kodeissa, kouluissa ja työpaikoilla luovuuden kätilöinä vai tappajina?

Luovuuden tärkeyttä korostetaan kaikkialla. Oppilaitosten ja työpaikkojen pitäisi olla luovuuden asuinsijoja, mutta mikä on todellisuus? Mikä luovuutta synnyttää ja ruokkii, mikä sen tappaa? Onko luovuus vain harvojen mahdollisuus, vai kuuluuko luovuus kaikille? Miten lapsi voi säilyttää luovan innostuneisuutensa läpi elämän? Onko luova persoona outo, kärsivä kapinallinen? Vai onko luova nautinto tavallisen ihmisen ulottuvilla?

Kari Uusikylän teos johdattaa helposti mutta syvällisesti luovuuden saloihin. Sen luettuaan jokainen voi muodostaa oman perustellun käsityksensä luovuuden merkityksestä. Kirjan ohjeista on apua oman luovuuden, luovan yhteisöllisyyden ja nautinnollisen luovan prosessin löytämisessä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kari Uusikylä
Formaatti Nid. 240 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 PS-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Lupa tuntea
  Lupa tuntea
  24,30 € OVH: 27,90 €
 2. Omin silmin
  Omin silmin
  22,50 € OVH: 25,00 €
 3. Isän kaipuu
  Isän kaipuu
  22,50 € OVH: 25,00 €
Copyright 2019