Lukemisen avartava tie - Ja muita esseitä

22,00 €
Varastossa
SKU
9789527375273

Lukemisen avartava tie - Ja muita esseitä sisältää kymmenen esseetä, joissa Risto Kormilainen käsittelee lukijaystävällisellä ja elämänläheisellä tavalla Raamatun vaikutusta suomalaiseen kirjallisuuteen ja kulttuuriin. 

Lukemisen avartava tie - Ja muita esseitä

Risto Kormilaisen kuvaa teoksissa paljon suomalaista luontoa eri vuodenaikoina. Luonnon kierron hän liittää luontevasti ihmisen elämään iloineen ja murheineen. Kormilainen käsittelee teoksissaan paljon toivoa ja sen vaikutusta ihmisen kokemaan elämän tarkoitukseen. Tämä tematiikka tulee esiin myös tässä teoksessa.

Hänen tuotannossaan näkyy myös lempeä huumori. Huumori löytyy nimenomaan tilanteista ja ihmisten asenteesta elämään. Hän painottaa, että usko ja huumori kulkevat usein käsi kädessä. Tämä näkökulma avautuu esseessä, jossa hän käsittelee uskoa ja huumoria Veikko Huovisen tuotannossa. Kormilainen käsittelee kirjassaan myös saunan monipuolista merkitystä ja saunakirjallisuutta, köyhyyden karuja kasvoja, auton teologiaa, itäisen ihmisen perimmäistä salaisuutta ja omaa hengellistä matkaa niin Raamatun, rukouksen kuin kirjallisuuden ruokkimana.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Risto Kormilainen
Formaatti Sid. 136 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Väyläkirjat
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019