Lorukylpy

12,60 € OVH: 14,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523544666

Ollaan tässä sylityksin
keinahdellaan vähän.
Tuoksusi hento ihana
herättää päivään tähän.

 

 

Läheisyys, rakastava katse, lempeä kosketus ja yhteiset hetket ovat parasta, mitä vauvalle voi tarjota. Tämän hurmaavan katselukirjan parissa on helppo rauhoittua nauttimaan vauva-arjen monista hetkistä. Hyväntuuliset lorut ja hellittelyohjeet voi ottaa vauvan kanssa mukaan muun muassa pukemiseen, kylpemiseen, jumppahetkiin ja ruokailun jälkeiseen rauhottumiseen. Arjen askareissa toistuvat rytmit sekä äänen tuttu sointi luovat turvaa ja hyvää oloa vauvan elämään.

Kirjan kuvissa veikeät eläinhahmot hoivaavat poikasiaan. Kirkkaat värit kiinnostavat vauvaa, ja Matti Pikkujämsän tyyli valloittaa myös vanhemman.

Elina Pulli on kirjailija, kouluttaja ja lavarunoilija. Lavoilla, blogissa ja somessa hänet tunnetaan myös Pulina Ellinä. Pulli on innokas kulttuurin ja lasten liikkumisen edistäjä.

Matti Pikkujämsä on palkittu kuvittaja-graafikko, jonka värikäs ja lämminhenkinen tyyli on hurmannut Japania myöten. Kirjankuvitusten ja kansien lisäksi hänen kädenjälkensä on tuttu mm. lehdistä, tekstiileistä, muotokuvista sekä paperitavarasta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Elina Pulli ja Matti Pikkujämsä
Formaatti Sid. 14s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019