Ljudet av tystnad

27,90 €
Tilattavissa
SKU
9789173878395

Ljudet av tystnad

Boken är en vindlade berättelse som tar läsaren genom storm och stiltje, oro och frid, gryningar och nattlig svärta, djupa skogar och det avskilda hörnet i hemmet. Ljudet av tystnad är en djupt personlig berättelse om konsten att värna det inre livets helhet i fragmentiserad tid.

"Den goda tystnaden handlar mer om att hitta tonen än att bli tyst, inte om vad man vill slippa höra, men vad man längtar efter att få höra." Så skriver Tomas Sjödin i den bok som är en direkt uppföljare till hans storsäljare Det händer när du vilar.

Med utgångspunkt i en ensam resa genom Wyoming, USA skildrar han upptäckten av en tystnad som i vår värld är direkt utrotningshotad, och sätter ord på den förändring det innebar att införa en stunds medveten tystnad i en annars ganska pratsam vardag. På ytan är allt sig ganska likt, men under ytan är förändringen total. I tystnaden finns dörrar till världar och vidder. Tystnaden är inte målet, den är början på en väg som leder ut i bönens vidunderliga, rymliga och rika universum. I boken möter författaren människor med lång erfarenhet av tystnad, lyssnande och bön.

Tomas Sjödin är författare, pastor, föreläsare och krönikör.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tomas Sjödin
Formaatti Sid. 219 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Libris förlag
Copyright 2019