Liikkua, leikkiä ja luoda - Liikuntaideoita varhaiskasvatukseen

36,40 € OVH: 39,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522887931
Osallista lapset ja onnistu! Liikkua, leikkiä ja luoda on innostava toimintapaketti varhaiskasvattajan työn tueksi.

Osallista lapset ja onnistu! Liikkua, leikkiä ja luoda on innostava toimintapaketti varhaiskasvattajan työn tueksi. Kirja sisältää vinkkejä liikuntatuokion ohjaamiseen sekä päivittäisen toiminnallisuuden lisäämiseen. Iloinen tekemisen meininki varmistaa, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi myös isossa ryhmässä.

Varhaiskasvatussuunnitelman perusteet velvoittavat ammattikasvattajia toteuttamaan säännöllistä, lapsilähtöistä, monipuolista ja tavoitteellista liikuntakasvatusta. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Elina Pullin helppolukuiset ja raikkaat ideat sekä Jii Roikosen havainnollinen kuvitus antavat siihen vastauksia. Kirjassa herätetään myös kysymyksiä, joihin lukija itse löytää parhaat, omassa työssään toimivat ratkaisut.

Elina Pulli on pienten lasten liikuntaan erikoistunut kasvatustieteiden maisteri, tietokirjailija, dekkaristi ja runoilija. Hän toimii varhaiskasvatuksen asiantuntijana ja lasten liikunnan kouluttajana. Pulli on tehnyt useita liikuntakirjoja varhaiskasvattajille sekä liikuntaan houkuttelevia pelejä perheen pienimmille.

Hyvä lapsuus-sarjan kirja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Pulli Elina
Formaatti nid. 120 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Lasten keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019