Levähdä Psalmien äärellä - 365 innoittavaa hartauskirjoitusta vuoden jokaiseen päivään

25,50 € OVH: 28,00 €
Varastossa
SKU
9789515853769

Tunnetun sananjulistajan ja kirjailijan innoittavia hartauskirjoituksia Psalmeista.

Levähdä Psalmien äärellä - 365 innoittavaa hartauskirjoitusta vuoden jokaiseen päivään

Löydä voimallinen ja myönteinen mielenlaatu vuoden jokaisena päivänä hartauskirjoituksista, joihin sisältyy mieltä kohottavia oivalluksia ja motivoivia raamatunjakeita, joista opettaa bestseller-kirjailija Joyce Meyer.

Psalmien kirja antaa lukijoille tapoja riemuita rukouksessa, kumartua palvoen, ja ylistää Jumalaa kaikesta siitä, mitä Hän tekee, ja kaikista Hänen siunauksistaan, joita Hän meille suo. Psalmien sydämessä on syvä luottamus Jumalaan. Kun vietät aikaa Jumalan kanssa – lukien Hänen sanaansa, kuunnellen ja rukoillen Hänen johdatustaan – niin Jumala vahvistaa sinua ja antaa sinulle voimaa suhtautua elämään rauhallisesti ja viisaasti sen sijaan, että yrittäisit vain selvitä kustakin päivästä.

Jokapäiväisen elämän jatkuvien vaatimusten ja paineen alla voi olla vaikeaa pysähtyä säännöllisesti ollakseen Jumalan läsnäolossa ja kuunnellakseen Hänen ääntään. Joycen käytännön opetusmalli tässä 365 päivän hartauskirjassa rohkaisee sinua varaamaan aikaa itsellesi, jotta voit täysin ottaa vastaan Psalmien kirjasta avautuvan viisauden.

 
Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Joyce Meyer
Formaatti Nid. 381s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kuva ja Sana
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Lähellä - tänään
    Lähellä - tänään
    9,90 € OVH: 25,00 €
  2. Jeesuksen kanssa kaikki päivät
    Jeesuksen kanssa kaikki päivät
    31,40 € OVH: 34,90 €
Copyright 2019