Lauluaarteiden kirja

25,60 € OVH: 28,50 €
Varastossa
SKU
9789524612494

Lauluaarteiden kirja on todellinen lastenlaulujen aarrearkku.

Lauluaarteiden kirja vie matkalle laulujen salaperäiseen satumaailmaan tässä aarteiden kirjassa.

Monta hienoa yllätystä löytyy laulujen aarrearkusta! Sadan sävelmän kokonaisuus on lastenhuoneen fantasiaretki satuolentojen, eläinten, luonnon, ystävyyden ja kaukaisten maiden maisemiin.

Aarteiden joukossa on todellisia menneiden aikojen helmiä uudempien klassikoiden ja suosikkien seurana - nämä laulut kestävät aikaa ja siirtyvät rakkaana perintönä sukupolvelta toiselle.

Kirja houkuttelee laulamaan, mutta myös tutkimaan ihastuttavia piirroskuvia! Visuaalisesti runsas, taidokas kuvitus vilisee persoonallisia eläinhahmoja, metsän samettisia värejä ja iloista menoa. Värikkään vaihtelevat tunnelmat on luonut graafikko Nora Surojegin.

Kaikista lauluista on mukana sanat ja melodiat sointumerkein.

Ei saa rynnätä teitten poikki - Herra Harakka - Ihme ja kumma - Jänikseltä housut puttoo - Kanarouva - Kedon kukkasten laulu - Laulu oravasta - Leikkisät koiranpennut - Leipuri Hiiva - Merirosvolaulu - Nalle Puhin sadelaulu - Näin metsän halki viesti soi - Pieni tytön tylleröinen - Syysretki - Rati riti ralla - Terve teille, lintuset - Vuodenajat - Ystäväni, tuttavani . . .

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Virpi Kari, toim., Nora Surojegin, kuv.
Formaatti Sid. 139s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 F-Kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019