Laudato si´ - Ole ylistetty

Lisää kuvia

Laudato si´ - Ole ylistetty

Paavi Franciscus
Tuotenumero: 9789527153017

12,00 €
Paavi Franciscuksen kiertokirje käsittelee luomakunnan tilaa, tarkoitusta ja ongelmia, tarjoaa uuden kokonaisvaltaisen ekologisen näkökulman maailmaan ja elämään, tekee toimintaehdotuksia tilanteen parantamiseksi ja kutsuu ekologiseen kääntymykseen.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Paavi Franciscuksen toinen ensyklika Laudato si´ - Ole ylistetty keskittyy tarkastelemaan luomakunnan tilaa, tarkoitusta ja ongelmia ja kutsuu, ei vain kirkon jäseniä vaan koko ihmiskuntaa yhteistä kotiamme koskevaan vuoropuheluun ja ekologiseen kääntymykseen.

Paavi Franciscus on tullut tunnetuksi erityisesti köyhien ja huono-osaisten puolestapuhujana ja auttajana. Kiertokirjeessään hän lukee "kaikkein hylätyimpien ja kaltoin kodelluimpien köyhien joukkoon" myös sorretun ja tuhotun maamme, joka "huokaa ja vaikeroi synnytystuskissa" (Room. 8:22). Paavin toive on, että Laudato si´-kiertokirje voisi omalta osaltaan auttaa tunnistamaan edessämme olevan haasteen kiireellisyys ja suuruus sekä tarjota juutalais-kristillisestä perinteestä nousevia periaatteita kestävän ja johdonmukaisemman ympäristösuhteen muodostamiseksi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Paavi Franciscus
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Katolinen Tiedotuskeskus
Saatavuus Saatavana.
Formaatti nid. 155 s.