Lapsi ja kriisi (e-kirja)

16,90 €
Varastossa
SKU
KVE-9789522884923
Lapsi ja kriisi — Selviytymisen tukeminen

Elämän äkilliset muutokset ja menetykset horjuttavat lapsen elämän perusteita. Selviytyäkseen lapsi tarvitsee turvallisia aikuisia, jotka auttavat käsittelemään tapahtunutta.

Tämä on teoksen uudistettu ja ajantasaistettu laitos. Uusia aihealueita ovat muun muassa kognitiivinen käyttäytymisterapia, päivähoidon ja koulun kriisitoiminta sekä kriisipedagogiikka.

Ostamasi e-kirja toimitetaan sinulle tilauksessa antamaasi sähköposti-osoitteeseen.

Linkki

Lapsen elämänhalu ja toivo vahvistuvat lämpimässä arjen vuorovaikutuksessa läheisten aikuisten kanssa.

Lapsi ja kriisi kertoo traumatisoivan tapahtuman ja surun vaikutuksista lapsen mieleen, kehoon ja käyttäytymiseen sekä tarjoaa aikuiselle keinoja, joilla edistää lapsen selviytymistä terapeuttisen vanhemmuuden, kriisipedagogiikan ja psykologisten interventioiden avulla.

Vaikeita tapahtumia käsitellään lapsen näkökulmasta niiden lapsessa herättämien kysymysten ja tarpeiden kautta. Mukana on runsaasti käytännön ohjeita ja menetelmiä vanhemmille, päivähoidon ja koulun henkilöstölle sekä kriisityöhön ja lasten psykososiaaliseen auttamiseen osallistuville.

Soili Poijula on psykologi ja psykoterapeutti, joka on erikoistunut trauma- ja kriisipsykologiaan. Hänellä on pitkä kokemus kriisissä olevien lasten hoidosta ja maassamme ainutlaatuinen kriisityön kehittämisen ja tutkimuksen asiantuntemus. Ainoana laatuaan Lapsi ja kriisi -kirja on jo löytänyt tiensä niin oppilaitosten kurssikirjaksi kuin vanhempien ja lasten kasvatuksen ja hoidon ammattilaisten oppaaksi kriisitilanteissa.

Lisätietoja
ISBN 9789522884923
Book Type e-book
Kirjailija / Artisti Soili Poijula
Formaatti ePub
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019