• 020 754 2350

Kysymyksiä eksorkistille

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Fortea José Antonio
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Katolinen tiedotuskeskus
Formaatti nid. 123 s.

Kysymyksiä eksorkistille

Materialistinen maailmankuva ei tahdo jättää tilaa henkivalloille ja niiden vaikutukselle todellisuuteemme. Jumalasta puhuminen koetaan vielä jollakin tavalla mielekkäänä, mutta paholainen ja demonit saatetaan jopa kristittyjen keskuudessa kokea aiheeksi, josta mielummin vaietaan. Espanjalainen pappi, kirjailija ja käytännön eksorkisti José Antonio Fortea tarttuu tähän haastavaan aiheeseen raamatullisen kristinuskon todellisuuskuvasta käsin.
TAI
17,00 €

OVH: 23.60 €

Tuotenumero: 9789529627929

Saatavuus: Varastossa


Materialistinen maailmankuva ei tahdo jättää tilaa henkivalloille ja niiden vaikutukselle todellisuuteemme. Jumalasta puhuminen koetaan vielä jollakin tavalla mielekkäänä, mutta paholainen ja demonit saatetaan jopa kristittyjen keskuudessa kokea aiheeksi, josta mielummin vaietaan.


Kysymyksiä eksorkistille ottaa todesta pahojen henkien olemassaolon ja vaikutuksen maailmassamme ja pyrkii avaamaan demonologian ja eksorkismin perinnettä kristillisessä kirkossa. Kirjan kirjoittaja isä José Antonio Fortea on perehtynyt aiheeseensa sekä akatemisen tutkimuksen että käytännön kokemuksen kautta: Fortea on julkaissut aiheesta sekä tieteellisiä että populaareja kirjoituksia ja toimii lisäksi katolisena pappina erityisalanaan manaus.

Kysymyksiä eksorkistille lähestyy kysymyksiä paholaisesta, demonisesta riivauksesta ja manauksesta klassisen raamatullisen kristinuskon todellisuudesta käsin. Teoreettisen spekuloinnin sijasta tekstistä kuuluu silminnäkijän ääni.


Kysymyksiä eksorkistille -kirjan suomentaja filosofian tohtori Sakari Vainikka on entinen luterilainen pappi ja nykyinen katolisen kirkon maallikkojäsen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Katolisempi kuin luulit - Aikamatkoja Suomen historiaan

Katolisempi kuin luulit - Aikamatkoja Suomen historiaan

12,90 €

Norm. hinta 27,90 €

Rukouksen salaisuus

Rukouksen salaisuus

18,45 €
Laudato si´ - Ole ylistetty

Laudato si´ - Ole ylistetty

12,00 €
Valkoista valoa, pokkari

Valkoista valoa, pokkari

9,00 €
Rakkauden ilo Amoris laetitia

Rakkauden ilo Amoris laetitia

12,00 €