Kuvin ja sanoin maalattu

Lisää kuvia

Kuvin ja sanoin maalattu

Härkönen, Pirjo-Riitta
Tuotenumero: 9789522863850

31,50 €
Maire Jarvansalo aloitti maalaamisen vasta 88 vuoden ikäisenä ja ehti maalata vain vajaan seitsemän kuukauden ajan kunnes voimat hiipuivat. Kului kolme kuukautta ja hän sai iäisyyskutsun. Perintönä jäi reilusti yli 200 erilaista työtä, joista tässä kirjassa on suurin osa liitettynä tyttären runoihin. Runot käsittelevät vanhuutta, luopumista ja Jumalan johdatusta eri tilanteissa.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Maire Jarvansalo aloitti maalaamisen vasta 88 vuoden ikäisenä ja ehti maalata vain vajaan seitsemän kuukauden ajan kunnes voimat hiipuivat. Kului kolme kuukautta ja hän sai iäisyyskutsun. Perintönä jäi reilusti yli 200 erilaista työtä, joista tässä kirjassa on suurin osa liitettynä tyttären runoihin.

Pirjo-Riitta Härkönen on kirjoittanut lapsesta asti. Jäätyään eläkkeelle lastentarhanopettajan virasta jäi enemmän aikaa sekä kirjoittaa että olla äidin kanssa. Niiltä vuosilta syntyi suuri osa kirjan runoista. Matka äidin vierellä oli kallisarvoinen ja opettavainen. Tämä hänen toinen runokirjansa on omistettu rakkaalle äidille.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Härkönen, Pirjo-Riitta
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Books on Demand
Formaatti sid. 160 s.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä