Kuninkaallisia naisia, elämää aikamme hoveissa

30,80 € OVH: 33,90 €
Varastossa
SKU
9789523547100

Kuninkaallisia naisia, elämää aikamme hoveissa on katsaus tämän päivän ja menneisyyden "siniveristen" naisten elämään.

Kuninkaallisia naisia, elämää aikamme hoveissa

Elegantteja edustusasuja, satumaisia häitä, PR-työtä historiallisissa kulisseissa sekä alati kannoilla juoksevia paparazzeja. Tämän päivän ja historian kuninkaallisten arki on kaukana tavallisten ihmisten elämästä, ja ehkä juuri siksi heidän edesottamuksensa kiinnostavat monia.

Tuula Vainikainen kirjoittaa teoksessaan Euroopan hovien naisista ja heidän välisistään suhteista: hallitsijoista, puolisoista, äideistä, tyttäristä, anopeista ja miniöistä. Mukana on kiehtovia naishahmoja Alankomaiden muotikuningatar Maximasta Mette-Maritiin, yksinhuoltajaäitiin, josta tuli Norjan kruununprinsessa – unohtamatta 70 vuotta Yhdistynyttä kuningaskuntaa hallinnutta Elisabet II:ta.

Millaisia naisia nämä miljoonien seuraamat ”siniveriset” ovat? Entä kun satu käy toteen ja kaukana kuninkaallisista piireistä kasvanut koulutettu tyttö kohtaa oikean prinssin? Herkullinen lukupaketti tarjoaa ruhtinaallisen annoksen naisvoimaa.

Tuula Vainikainen on turkulainen tiedottaja ja terveys- ja perheasioihin erikoistunut toimittaja. Hänet on valittu vuoden tiedetoimittajaksi 2010. Vainikainen on historian maisteri, ja hänet tunnetaan myös kuninkaallisasiantuntijana. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja eri aloilta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tuula Vainikainen
Formaatti Sid. 270s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019