Kristilliset symbolit - Ikkuna Pyhään

18,90 € OVH: 43,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522471567
Ympäristömme on täynnä kieltä, joka voi jäädä huomaamatta, jos emme osaa lukea symboleja. Kristilliset symbolit – Ikkuna Pyhään johdattaa kristillisten symbolien kiehtovaan maailmaan.

Ympäristömme on täynnä kieltä, joka voi jäädä huomaamatta, jos emme osaa lukea symboleja. Kristilliset symbolit – Ikkuna pyhään johdattaa kristillisten symbolien kiehtovaan maailmaan.

Maailmantaiteen mestariteosten kautta se vie lukijan tutustumaan eurooppalaisiin kulttuureihin ja kristilliseen perinteeseen. Samalla huomaamme, kuinka kukin aikakausi on vaikuttanut symbolimaailmaan ja siihen, miten symboleja on tulkittu. Teos on kuin aapinen, joka tekee symbolien salakielestä kaikille ymmärrettävää. Monikäyttöinen kirja toimii niin oppaana taiteeseen kuin hakuteoksena symboleista kiinnostuneille.

Liisa Väisänen (fil. tri) on uskonnolliseen taiteeseen erikoistunut taidefilosofi, kulttuurivaikuttaja ja suosittu luennoitsija. Väisäselle myönnettiin vuonna 2009 Pro Arte -mitali ja vuonna 2010 Martti Ahtisaari -mitali. Väisänen toimii matkailuyrittäjänä Italiassa

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Liisa Väisänen
Formaatti sid. 207 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Kirjapaja
Copyright 2019