Uskalla unelmoida - Toivon ja rohkaisun sanoja, 52 runokorttia

19,20 € OVH: 23,90 €
Varastossa
SKU
6418132002092

Uskalla unelmoida -kortit sisältävät rohkaisevia runoja Anna-Mari Kaskisen laajasta tuotannosta. Runot kannustavat toivomaan ja luottamaan kaikenlaisina aikoina. On suurta nähdä unelman toteutuvan - ja suurta on myös auttaa jotakuta toista toteuttamaan unelmansa. Pakkaus sisältää 52 korttia. 

 

Unelmat kannattelevat ja kutsuvat jatkamaan matkaa. Unelma, joka jonkun toisen mielestä voi olla vähäpätöinen, voi toiselle olla pitkäaikaisten toiveiden täyttymys. Unelmoiminen merkitsee, että vielä on toivoa.

Uskalla unelmoida - Toivon ja rohkaisun sanoja -kortit sisältävät rohkaisevia runoja Anna-Mari Kaskisen laajasta tuotannosta. Runot kannustavat toivomaan ja luottamaan kaikenlaisina aikoina. On suurta nähdä unelman toteutuvan - ja suurta on myös auttaa jotakuta toista toteuttamaan unelmansa. Pakkaus sisältää 52 korttia.

Kuuletko sen mitä kuulen?
Hiljaista huminaa tuulen,
askeleet oravan,
kaukaista kukuntaa käen.
Näetkö sen mitä näen?
Auringon nousevan.

Anna-Mari Kaskinen on monipuolinen tekstintekijä, joka tunnetaan muun muassa runoistaan, lauluteksteistään ja lastenkirjoistaan. Hänen kirjallinen uransa on jatkunut jo yli kolmekymmentä vuotta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Anna-Mari Kaskinen
Formaatti Kortit
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kirjapaja
Copyright 2019