Kristillisen uskon perusteet (e-kirja)

29,00 €
Varastossa
SKU
9789523543331

Kristillisen uskon perusteet (e-kirja)

Kristillisen uskon perusteet on klassikko, joka kokoaa yhteen kristillisen uskon peruskysymykset koko kristillisen historian ajalta. Tämä kirjan painos on tekijän lähes kokonaan uudistama ja päivittämä.

Ostamasi e-kirja toimitetaan sinulle tilauksessa antamaasi sähköposti-osoitteeseen.

Kristillisen uskon perusteet (e-kirja)

Kristillisen uskon perusteet on klassikko, joka kokoaa yhteen kristillisen uskon peruskysymykset koko kristillisen historian ajalta. Tämä kirjan painos on tekijän lähes kokonaan uudistama ja päivittämä. Teos johdattaa läpi kristinopin vaiheikkaan historian ja auttaa näkemään nykyisen teologisen keskustelun juuria.

Kristillisen uskon perusteet-kirjan ensimmäinen osa on kattava teologianhistoriallinen katsaus kirkkoisistä nykypäiviin. Esille nousevat kunkin aikakauden merkittävimmät teologiset kehityslinjat, ajattelijat, kiistakysymykset ja koulukunnat. Toisessa osassa kysytään, mitä teologia on ja tutustutaan syvemmin teologisiin peruskäsitteisiin, kuten ilmoitus, Raamattu, traditio ja järki. Kolmannessa osassa käydään läpi kristillinen dogma ja sen merkittävimmät tulkinnat.

Alister E. McGrathin teos "Kristillisen uskon perusteet" on kuulunut jo 20 vuotta monien teologisten oppilaitosten lukemistoon ja teologien käsikirjastoon. Kirjailija on uudistanut teostaan saamansa palautteen, uusien teologisten virtausten ja käymiensä debattien myötä. Tuloksen on uusi ja ajankohtainen yleisesitys kristinuskon oppihistoriasta ja sen kehityksestä omana aikanamme.

Alister E. MacGrath on kansainvälisesti arvostettu tuottelias ajattelija ja kirjailija. Hän hoitaa teologian, kirkon viran ja kasvatuksen oppituolia Lontoon King's Collegessa.

Lisätietoja
Book Type e-book
Kirjailija / Artisti Alister McGrath
Formaatti ePub
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019