• 020 754 2350

Kristillisen uskon perusteet 2.painos

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti McGrath, Alister E.
Fyysinen koko 165x240mm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Formaatti sid. 680s.

Kristillisen uskon perusteet 2.painos

Kristillisen uskon perusteet on klassikko, joka kokoaa yhteen kristillisen uskon peruskysymykset koko kristillisen historian ajalta. Tämä kirjan painos on tekijän lähes kokonaan uudistama ja päivittämä.
TAI
39,90 €

OVH: 48.30 €

Tuotenumero: 9789522472380

Saatavuus: Tilattavissa


Kristillisen uskon perusteet on klassikko, joka kokoaa yhteen kristillisen uskon peruskysymykset koko kristillisen historian ajalta. Tämä kirjan painos on tekijän lähes kokonaan uudistama ja päivittämä. Teos johdattaa läpi kristinopin vaiheikkaan historian ja auttaa näkemään nykyisen teologisen keskustelun juuria.

Kristillisen uskon perusteet-kirjan ensimmäinen osa on kattava teologianhistoriallinen katsaus kirkkoisistä nykypäiviin. Esille nousevat kunkin aikakauden merkittävimmät teologiset kehityslinjat, ajattelijat, kiistakysymykset ja koulukunnat. Toisessa osassa kysytään, mitä teologia on ja tutustutaan syvemmin teologisiin peruskäsitteisiin, kuten ilmoitus, Raamattu, traditio ja järki. Kolmannessa osassa käydään läpi kristillinen dogma ja sen merkittävimmät tulkinnat.

Alister E. McGrathin teos "Kristillisen uskon perusteet" on kuulunut jo 20 vuotta monien teologisten oppilaitosten lukemistoon ja teologien käsikirjastoon. Kirjailija on uudistanut teostaan saamansa palautteen, uusien teologisten virtausten ja käymiensä debattien myötä. Tuloksen on uusi ja ajankohtainen yleisesitys kristinuskon oppihistoriasta ja sen kehityksestä omana aikanamme.

Alister E. MacGrath on kansainvälisesti arvostettu tuottelias ajattelija ja kirjailija. Hän hoitaa teologian, kirkon viran ja kasvatuksen oppituolia Lontoon King's Collegessa.

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tätä on teologia

Tätä on teologia

8,90 €
Johdatus Lutherin teologiaan

Johdatus Lutherin teologiaan

52,20 €
Jeesus Nasaretilainen,  nid.

Jeesus Nasaretilainen, nid.

9,00 €
Johdatus Raamattuun

Johdatus Raamattuun

26,90 €