Konstaapeli Daniel tässä, moro!

20,50 € OVH: 24,50 €
Varastossa
SKU
9789523545410

Tiesitkö, että...?

Ei se mitään, kohta tiedät!

Kirjassa konstaapeli Daniel kertoo nuorille erilaisista rikoksista ja rangaistuksista tuttujen tilanteiden ja esimerkkien avulla. Kaikkea ei ehkä tarvitse oppia kantapään kautta - tieto auttaa välttämään hölmöilyt etukäteen!

Tiesitkö, että jos punnitset tahallaan irtokarkkia väärin, syyllistyt lievään petokseen?Tiesitkö, että kaverin alastonkuvan lähettäminen muille on rikos? Ja että somessa solvauksia lateleva tyyppi saattaa hyvinkin syyllistyä kunnianloukkaukseen? Entä tiesitkö, että pelkkä rikokseen yllyttäminen on rangaistavaa?

Tieto auttaa välttämään hölmöilyt etukäteen. Samalla se auttaa myös puolustamaan omia ja muiden oikeuksia.

Kirjassa konstaapeli Daniel kertoo rikoksista ja rangaistuksista. Mukana on esimerkkitarinoita tutuista ympyröistä: kaveriporukoiden päähänpistoja, bileillan kämmejä ja suhdekriisejä. Daniel kertoo myös ajatuksiaan ja kokemuksiaan muun muassa kiusaamisesta, nettikäyttäytymisestä, mopon virittämisestä, groomingista, rasismista ja onnettomuuspaikalla kuvaamisesta. Tässä kirjassa pääsee testaamaan rikostutkijan taitoja!

Ai niin, tiesitkö muuten, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun teet rikosilmoituksen? Kohta tiedät! Konstaapeli Daniel kertoo senkin.

Daniel Kalejaiye on vanhempi konstaapeli, jolla on somessa yli 130 000 seuraajaa. Kalejaiye työskentelee Itä-Suomen poliisilaitoksella osana Kuopion Ankkuriryhmää, joka tekee ehkäisevää työtä nuorten parissa. Nuorempana Kalejaiye tuli tutuksi myös Ylen Summeri-ohjelman juontajana. 

Lisätietoja
Fyysinen koko 225 x 165 mm
Kirjailija / Artisti Daniel Kalejaiye
Formaatti Nid. 175s.
Julkaisuvuosi, julkaisija Lasten Keskus 2022
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019